Spirituális

Sámán Lélekmasszázs

16 500 Ft

Sámán Lélekmasszázs

Finom érintésből, simításból álló különleges stresszoldó masszázs az egész testen. A terápia előtt konzultáció segíti az adott élethelyzet értelmezését, amit a TAROT  kártyák szimbolikája  a mentális munkát. Ez a különleges masszázs technika oldja a testbe és lélekbe zárt feszültségeket, érzelmi blokkokat. A lelki problémák görcsöket, csomókat hoznak létre az izomzatban és megváltoztatják a testtartást is. A sámán lélekmasszázs a test meghatározott pontjainak finom érintéséből, simításából és enyhe nyomásokból áll az egész testen. Különlegessége, hogy minden érintést nagyon lassan kell végezni, és nagy koncentrációt igényel. Mindezek együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy a fizikai testen kívül, a test finomabb rétegeire is harmonizáló hatást fejtsen ki. Ezzel összeköttetést teremt a különböző tudatrétegek között.

A Kezelés 2 órás

Metamorfózis Masszázs

16 500 Ft

Metamorfozis Masszázs

A metamorfózis érintő masszázs egy különleges stresszoldó technika, ahol a kezelés a test-lélek-szellem egységében történik. A pácens előtt különleges lehetőség nyílik, hogy  tudata mélyebb rétegeivel kerüljön kapcsolatba. A mai világban, amikor az ember tudata a stressz és a stresszmentesség között folymatosan cikázik, ritka pillanat, ha meg tud állni a harómiaponton. Mivel a harmóniapont megtalálása önerőből nagyon nehéz, ezért a metamorfózis masszázs hozzá segít ennek a különleges élménynek a megtapasztalásához. Egy nagyon gyengéd módszer, amely finom, apró nyomásokból és simításokból áll.

A kezelés a fejen, arcon, kézfejen és a lábfejen történik. Hatására az energiablokkok és a fájdalmak  feloldódnak. A csakrákon és a több ezer Nadi energiapályán az energiák kiegyenlítődnek és szabadon áramlanak.

A kezelés 2 órás

Tarot Sorselemzés

8 500 Ft

Tarot Sorsemelzés

Egy nagyon gyengéd módszer, amely finom, apró nyomásokból és simításokból áll. A kezelés a fejen, arcon, kézfejen és a lábfejen történik. Hatására az energiablokkok és a fájdalmak  feloldódnak. A csakrákon és a több ezer Nadi energiapályán az energiák kiegyenlítődnek és szabadon áramlanak.

"Az univerzum és az ember egyezményes nyelvezete a számelmélet és a térgeometria. Ezek használata automatikusan hatványozza az agyműködést. A TAROT kártya ősi módszertana erre épül. Használata mechanikusan idézi elő a JÖVŐBE LÁTÁS, és a különleges PROBLÉMA MEGOLDÓ képességet." Szabó Ildikó mester-tanár

A Tarot sorselemzés 1 órás