Masszázs

MIAOMEI Fogyasztó-Méregtelenítő Masszázs

Akció: 75 000 Ft
Régi ár: 85 000 Ft

A BAMBUSZVIRÁG® Tradicionális kínai Egészségmegőrző Rendszer. 

A MIAOMEI akupresszúrás masszázs kúraszerű alkalmazásával lehet elérni a szervezet egyensúlyi állapotát.   A bambuszvirág® kúra célja nem csak a leadott kilók és centik mennyisége, legalább ilyen fontos a test működésének a javítása, a hízás okainak kiderítése, az elért testsúly hosszú távú megtartása.  A súlyfeleslegnél éhezés és szenvedés nélkül olvadnak le a kilók, visszaáll a test egyensúlyi állapota. Ez a hatás a gyógynövények hatóanyagainak és a kínai akupresszúrás MIAOMEI  masszázsnak köszönhető. A túlsúly nem betegség, viszont beteggé tehet. A MIAOMEI masszázsban 58 akupresszúrás pont kezelése történik az egész testen, amely az Qi energia kiegyenlítődését szolgálja. Az erős mozdulatok után kellemes melegség, bizsergés önti el az egész testet. Vannak részek, amik annyira lazítanak, hogy szinte el is lehet aludni alatta. Már az első masszázs után beindul a szervezet egyensúlyának a visszaállítása.

A kúra 75.000 Ft + 2 alkalom ajándék - a kezelések 1 órásak

Hát és Talpmasszázs Akupresszúrával

7 000 Ft

Hát és Talpmasszázs Aromaterápiával

Fájdalomcsillapító, izomlazító népi gyógymód a aromaterápia természetes erejével és stresszoldó Sámán Lélekmasszázzsal. Ez a különleges méregtelenítő masszázs egyesíti az illóolajok izomzatra ható lazító, gyulladás csökkentő hatását  a köpöllyel végzett vákuum masszázs vérbőségfokozó, salaktalanító hatásával.  A talpmasszázs reflexzóna pontjai beinditják a szervezet opimális működését. Hatásuk:

 • Lazító, tonizáló
 • Vérbőségfokozó
 • Méregtelenítő
 • Fájdalomcsillapító
 • Gyulladáscsökkentő
 • Idegrendszert nyugtató

A masszázs élénkíti a vérkeringést az izmokban, ami segít abban, hogy a húzódások hamarabb gyógyuljanak, illetve enyhüljön a túlterhelés hatására kialakult izomfájdalom. A krónikus hátfájásra hatékony gyógymódja az aromaterápiás hátmasszázs + köpöly + gua sha kezelés.

A kezelés 1 órás.

Teljes Testmasszázs Akupresszúrával

12 500 Ft

Teljes Testmasszázs Akupresszúrával

Teljes lazulás és felfrissülés testnek és léleknek egy nehéz nap után. A masszázs kapni mindig egy nagy élmény, ha vendég pontosan azt kapja, ahogy pillanatnyi fizikai, energetikai, lelki állapotának a legmegfelelöbb. A masszázst lehet erősebben is végezni, ahol  a nyirokrender beinditásával méregtelenítés indul be a szövetekbe. Nem csak a simító, gyúró mozdulatokkal, hanem célzottan az akupresszúrás pontok kezelésével érezheti a vendég, hogy pillanatnyilag milyen állapotban van a szervezete. Ez nagyon fontos, hisz az ilyen masszázs a prevencioról is szól. A kezdődő betegséget időben lehet felismerni és mielőbbi kezelni, így megelőzhető a nagyobb baj.

A kezelés 90 perc.

Fül és Testgyertyázás

4 000 Ft

 A fülgyertya hatásmechanizmusa:

A meleg füst hatására a lerakódott fülzsír fellazul, és a vákuum segítségével a fülzsír a gyertya oldalára kicsapódik .Ez a füstgomolyag lefelé halad és a dobhártyán keresztül beszűrődik a fülbe, és vákuumot hozz létre. A meleg füst hatására a lerakódott fülzsír fellazul, és a vákuum segítségével a fülzsír a gyertya oldalára Ezek a hatások hozzásegítik az Eustach-kürtben a külső és a középfül közötti nyomáskiegyenlítődést. A fülgyertya hőhatása a dobhártya közelében lévő akupunktúrás pontokat is stimulálja, így jótékonyan hat a garat nyirokterületére is.

Milyen problémákra ajánlott a fülgyertya?

 • Nátha, megfázás, szénanátha
 • Fül,- homlok, és melléküregek gyulladásai
 • Füldugulás, fokozott fülzsírtermelés
 • Fülzúgás, szédülés
 • Fejfájás, migrén