MIAOMEI Fogyasztó-Méregtelenítő Masszázs

Akció: 70 000 Ft
Régi ár: 75 000 Ft

A BAMBUSZVIRÁG® TRADICIONÁLIS KÍNAI EGÉSZSÉGMEGÖRZŐ RENDSZER, AMELYET A MIAOMEI AKUPRESSZÚRÁS MASSZÁZS KÚRASZERŰ ALAKALMAZÁSÁVAL LEHET ELÉRNI.   A bambuszvirág® kúra célja nem csak a leadott kilók és centik mennyisége, legalább ilyen fontos a test működésének a javítása, a hízás okainak kiderítése, az elért testsúly hosszú távú megtartása.  A súlyfeleslegnél éhezés és szenvedés nélkül olvadnak le a kilók, visszaáll a test egyensúlyi állapota. Ez a hatás a gyógynövények hatóanyagainak és a kínai akupresszúrás MIAOMEI  masszázsnak köszönhető, ahol 58 pont kezelése történik. A túlsúly nem betegség, viszont beteggé tehet.

 Milyen lépésekből áll a Bambuszvirág kúra?

 Ingyenes konzultáció

A kezelés előtt egy személyes találkozás történik, ahol megbeszéljük, a FOGYI kúra menetét és hatását. Ilyenkor lehetőség van minden kötelezettség nélkül kérdezni, megnézni a termékeket, ismerkedni a kúrában résztvevő anyagokkal és árakkal.

 Miből áll és mennyi ideig tart egy kúra?

1.) Felkészítő szakasz - Salaktalanító - 1-2 hetes kezeléssel kezdődik a kúra. Amely a következő kezelésekből áll: 5 Fűves lábáztatás - Gyógyteák - Gyógynövény kapszulák - Jáspis ostya / a bélrendszer tisztításához / - Fogyi- Nasi® termékek fogyasztása - Étrend megbeszélése.

2.) Intenzív szakasz Tradicionális kínai MIAOMEI  masszázs 2-3 hetes időszaka következik. Ahhoz, hogy hosszú távon megmaradjon az elért eredmény, és még tovább fogyjon.

 3.) Fenntartó szakasz - Fenntartó 3 hónapos kezelés következik. Ekkor már ritkábban, hetente 1-2 alkalom történnek a MIAOMEI  masszázsok. Így biztosan elmarad a rettegett jo-jo effektus. Ennyi idő kell ahhoz, hogy ami hosszú évek alatt romlott el az rendeződjön, a kezeléseket személyre szabottan kell végezni.

Egyetlen masszázs sem képes ilyen mértékben helyre állítani a megbillent egyensúlyt, mint az akupresszúrás pontot kezelő MIAOMEI masszázs.

        

A kínai tradicionális kezelések általában nem arról híresek, hogy simogatóak. Arra hivatottak a mozdulatok, hogy visszaállítsák a szervezetben az egyensúlyt. Ahol dugulás van ott, fájdalomnak is kell lennie, mert a megrekedt energia feszíti a szerveket, az erek falát, az idegvégződéseket. A csomók, dudorok, búbok, bőrpír, a többlet jelei, mind - mind panaszok, segélykiáltások, amelyeket a test vészjelzésként küld. Természetes, hogy azokon a helyeken ahol megreked az energia áramlása, erősen lehet érezni, addig, amíg meg nem indul újra az energiaáramlás a kezelt szervben. 

A MIAOMEI masszázsban 58 akupresszúrás pont kezelése történik az egész testen, amely az Qi energia kiegyenlítődését szolgálja.  Ez a masszázs abban is nagyon különleges, hogy sokat foglalkozik a has területével, alaposan megdolgozva a beleket, a belső szerveket, már ezek az intenzív mozdulatok segítenek beindítani vagy harmonizálni az emésztő szervrendszer működését. Az erős mozdulatok után kellemes melegség, bizsergés önti el az egész testet. Vannak részek, amik annyira lazítanak, hogy szinte el is lehet aludni alatta. Már az első masszázs után beindul a szervezet egyensúlyának a visszaállítása.

Milyen a kínai gyógynövény termékek minősége? Mielőtt az alapanyagok elhagyják Kínát, minden alkalommal egy nemzetközileg elismert Minőségvizsgáló Intézet kontrollján mennek keresztül. Az étrend-kiegészítők az EU fokozott biztonságra ügyelő szabályai alapján, az OÉTI által kijelölt gyártónál készülnek.

Hogyan lehet elérni azt, hogy szénhidrátok fogyasztásakor hízás helyett fogyjunk, és a cukorbetegek is fogyaszthassák?

         

A fogyókúrák általában tiltják a szénhidrátok fogyasztását, mert azok hizlalhatnak, ám a szénhidrátmentes fogyókúrának komoly veszélyei is lehetnek. Szervezetünk az energiát a szénhidrátokból nyeri, ha megvonjuk tőle a szükséges mennyiséget, akkor testünk a fehérjékhez nyúl, vagyis az izomzatot bontja le. Ennek következményeként a kötőszövet meglazul, az illető "kifogy a bőréből" A legrosszabb hatással a szénhidrátok mellőzése a kedélyállapotra van - hiányuk miatt rosszkedvűek, ingerlékenyek és hullámzó kedélyűek leszük. Tönkremehet az emésztés, a vitaminok, ásványi anyagok, hormonok a belekből nem mindig tudnak kellő mértékben felszívódni, felborul a szervezet megszokott egyensúlya.

Az egészséges fogyás közben a Fogyi-Nasi® termékek hatóanyagai csökkenthetik és megakadályozhatják a szénhidrátok felszívódását, zsírrá alakulását. A FOGYI-NASI termékek nem tartalmaznak cukrot, konzerválószert, ízfokozót, aromát, mesterséges színezéket, ismeretlen eredetű összetevőket.

Milyen előnyei vannak a FOGYI - NASI® Családnak?

  1. Csökkentik az édesség utáni vágyat és az éhségérzetett
  2. Zsírégető, anyagcsere normalizáló hatású
  3. Garantált, egyenletes fogyást biztosítanak
  4. Képesek akár egy főétkezést is kiváltani
  5. Felgyorsítják a hasi, a háti és deréktáji zsírégetését
  6. Összetevőinek miatt munka, tanulás közben is energikus marad
  7. Evés előtt fogyasztva nagymértékben csökkentik az étvágyat

BAMBUSZVIRÁG Fogy-Nasi termékek rendelhetők: 06-20=974-75-13, szegedi.judit19@gmail.com

BAMBUSZVIRÁG FOGYI-NASI ÁRAK:

https://www.spiritualiskozmetika.hu/bambuszvirag_es_fogyi_nasi_arak