Kozmetika

GIGI Arctisztítás

15 500 Ft

A GIGI arctisztítás során a vendég bőrtípusának illetve a bőr pillanatnyi állapotának megfelelően többféle GIGI krémet használok. Ezek a krémek egymás hatását erősítik és segítik a bőr funkcióinak az optimalizálását.  A  nehezen tisztítható, érzékeny vagy tini bőröket külön lidokain krémmel is kezelem és fóliázom. Ezáltal még könnyebb és fájdalom mentesebb lesz  a kezelés - nyomok nélkül lehet tisztítani. 

A kezelés 2 órás.

GIGI Hámlasztás

15 500 Ft

GIGI Hámlasztás.. Ezt a kezelést azoknak a vendégeknek ajánlom, akik nem szeretnének arctisztítást csak finom krémekkel való kényeztetést, fél órás arc-nyak-dekoltázs masszázzsal. Ennél a kezelésnél is fontos a bőr savas peelinggel és savkoktélokkal való megnyitása, hogy a hatóanyagok felszívódjanak a bőr mélyebb rétegeibe. A masszázs előtt gépi kezeléssel Spanyol Mezo anyagokat, szérumokat viszek a bőrbe a mélyhidratálás, ránctalanítás eléréséért.

A kezelés 1 órás.

GIGI New Age G4 Ránctalanítás

23 500 Ft

 A GIGI NEW AGE G4 - a többszintű bőrregeneráció új korszaka, a labor által kifejlesztett G4 termékcsalád új korszakot nyit a kozmetikai életben, és 4 szinten küzd az öregedés jelei ellen:  a mikrobiom, epidermális gát, epidermisz és irha rétegben. A G4 termékcsalád a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, amelyek ellensúlyozzák az öregedést kiváltó tényezőket és hatékony többszintű ránckorrekciót biztosítanak, miközben jelentősen javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Antioxidáns komplexe megakadályozza az oxidatív stresszt és a lipidperoxidációt a stratum corneumban. Segít a sejtes immunitás erősítésében, és a sejtmembránok védelmében is.

A kezelés  90 perc

Vagheggi Japán Arcmasszázs

18 900 Ft

Vagheggi JAPÁN Arcmasszázs -  3 féle csodálatosan hatékony arcmasszázs 1 óra alatt

Arcszobrász technikának nevezik, mert olyan hatásos masszázsfogásokat alkalmazz, amik nem szokványosak a kozmetikában. A  JAPÁN arcmasszázs célja az arc, nyak és a dekoltázs  izmainak erőteljes actíválása, a bőr mélyebb szöveteinek a frissítése, ráncok kisimítása és a speciális hatóanyagok mélyen a bőrbejuttatása. A masszázs nagyon látványos, mint egy mély izomtorna. A JAPÁN arcmasszázs azon kívül, hogy rendkívül jól esik, javítja a hatóanyagok felszívódását, a bőr mély rétegeibe való bejutását, segít megőrizni a bőr rugalmasságát, megelőzi az apró ráncok elmélyülését. A gravitáció ellen dolgozik. 

A kezelés 1.5 óra

Koreai MRT masszázs

18 900 Ft

Koreai MRT (Manual Reflex Therapy)  arckontúr emelő masszázsAz MRT különleges masszázs alapja a nyirokrendszer erőteljes beindítása, célja a bőr keringésének optimalizálása a salakanyagok és a felhalmozódott víz kivezetése, Különlegessége a hatékonyságából ered, amit a nyirokrendszerre irányuló intenzív mozdulatok és a két speciális termékcsalád a prémium minőségű - GEMPYURI és MIRACLE termékek hatóanyagaiban. Azonnali, látható eredménye az arckontúr megemelkedése, a kis bőrhibák, ráncok eltünése és mély ráncok kisimulása.

A kezelés 1.5 órás.

Vagheggi Rehydra Mélyhidratálás

15 500 Ft

Vagheggi - ÚJ Rehydra - Mélyhidratáló Arckezelés. A Rehydra Olasz termékcsalád professzionális megoldást nyújtanak a bőr szomjúsága ellen. Olyan növényi hatóanyag koktélt tartalmaznak, amely azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöz a bőrnek. Ezt a hatást a hatóanyagok segítségével hosszan megőrzi a bőr.  A Rehydra termékek Hyaluronsavban gazdag, hidra plus komplexet tartalmaznak, amelyek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban.

A mélyhidratáló kezelés 1 óra - 15.500 Ft     

A  VENDÉGKÓDDAL 10 %-al KEDVEZŐBB ÁRON LEHET VÁSÁROLNI VAGHEGGI TERMÉKEKET - 1.lépés: Regisztráció, 2. lépés :Vendégkód Beírása - 60821354 - vagheggi.hu

Vagheggi 75-15 Prémium Bőrfiatalítás

25 500 Ft

Vagheggi 75-15 Prémium Bőrfiatalító kezelés

A Vagheggi cég Prémium 75-15 termékcsaládját a 35 év feletti hölgyeknek fejlesztetteki az öregedést okozó DNS kód javítására.Ez a különleges haóanyag a Pistacia lentiscus gyantájának kivonatát - a FIATALSÁG PROTEINJÉNEK is nevezik - de ezen kívül még sok értékes hatóanyagot tartalmaz. A  75-15 termékcsalád hatása: megnöveli a fibroblasztokban / kollagén, elasztin rostok/, javítja a DNS önjavító mechanizmusát és a méregtelenítést, javítja a bőr tömörségét és fiatalítja az arckontúrokat.

Kúrában : 3 alkalom 75-15 termékcsaláddal + 1 ajándék JAPÁN Volumen nővelő masszázs.

Kezelés: 1.5 óra

Thesera Lifting PDO szálas ránctalanító

Akció: 35 000 Ft
Régi ár: 55 000 Ft

Thesera Lifting kezelés speciális PDO szálak segítségével

A Thesera egy csúcskategóriás, forradalmian új  koreai orvos esztétikai ránctalanítás, amely a fájdalmas szálbehúzás helyett teljesen fájdalommentes kezelés. Az arcbőrt az előkészítés során nanokapszulázott savakkal kezelem, majd a speciális PDO / 100% polidioxanon / szálakat feloldva viszem fel a bőrre. Ezek a szálak beépülve megemelik az arc - nyak  bőrének szerkezetét, stimulálják a kollagén szintézist és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A következő lépés egy erősen feszesítő maszk, amelynek hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel, ezáltal fejtik ki erőteljes feszesítő, rántalanító hatásukat.

A kezelés 2 órás.

Vagheggi Primissima Hámlasztás Halványítás

Akció: 55 000 Ft
Régi ár: 65 000 Ft

Primissiam Hámlasztó Bőrfiatalító Halványító

 A kúra 4 alkalom - heti egy kezelés + egy ajándék Rehydra kezelés. A hámlasztás 7 féle savval és a retinol együttes hatásával történik. érzéken bőrökre is javasolt. A Vagheggi kutatás fejlesztése egy új innovatív eljárást alkalmazott, ami lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást maximális, biztonságos kezelését minden bőrtípus számára. Az eljárás során a felhám sejtjei felduzzadnak, telítődnek a speciális nedvesítő anyagokkal, köszönhető a fokozatos és  folyamatos felszívódásnak, így sokkal befogadóképesebbek a sav molekulákra. A hámlasztó folyamatok ismétlődésével fokozódik a bőfiatalítás. A hánylasztó kezelést  előtte arctisztítás szükséges. 

A kezelés 1 órás