Kozmetika

GIGI Arctisztítás

14 500 Ft

A GIGI arctisztítás során a vendég bőrtípusának illetve a bőr pillanatnyi állapotának megfelelően többféle GIGI krémet használok. Ezek a krémek egymás hatását erősítik és segítik a bőr funkcióinak az optimalizálását.  A  nehezen tisztítható, érzékeny vagy tini bőröket külön lidokain krémmel is kezelem és fóliázom. Ezáltal még könnyebb és fájdalom mentesebb lesz  a kezelés - nyomok nélkül lehet tisztítani. 

A kezelés 2 órás.

GIGI Hámlasztás

14 500 Ft

GIGI Hámlasztás.. Ezt a kezelést azoknak a vendégeknek ajánlom, akik nem szeretnének arctisztítást csak finom krémekkel való kényeztetést, fél órás arc-nyak-dekoltázs masszázzsal. Ennél a kezelésnél is fontos a bőr savas peelinggel és savkoktélokkal való megnyitása, hogy a hatóanyagok felszívódjanak a bőr mélyebb rétegeibe. A masszázs előtt gépi kezeléssel Spanyol Mezo anyagokat, szérumokat viszek a bőrbe a mélyhidratálás, ránctalanítás eléréséért.

A kezelés 1 órás.

GIGI New Age G4 Ránctalanítás

23 500 Ft

 A GIGI NEW AGE G4 - a többszintű bőrregeneráció új korszaka, a labor által kifejlesztett G4 termékcsalád új korszakot nyit a kozmetikai életben, és 4 szinten küzd az öregedés jelei ellen:  a mikrobiom, epidermális gát, epidermisz és irha rétegben. A G4 termékcsalád a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, amelyek ellensúlyozzák az öregedést kiváltó tényezőket és hatékony többszintű ránckorrekciót biztosítanak, miközben jelentősen javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Antioxidáns komplexe megakadályozza az oxidatív stresszt és a lipidperoxidációt a stratum corneumban. Segít a sejtes immunitás erősítésében, és a sejtmembránok védelmében is.

A kezelés  90 perc

Koreai MRT masszázs

Akció: 18 900 Ft
Régi ár: 25 000 Ft

Koreai MRT (Manual Reflex Therapy)  arckontúr emelő masszázsAz MRT különleges masszázs alapja a nyirokrendszer erőteljes beindítása, célja a bőr keringésének optimalizálása a salakanyagok és a felhalmozódott víz kivezetése, Különlegessége a hatékonyságából ered, amit a nyirokrendszerre irányuló intenzív mozdulatok és a két speciális termékcsalád a prémium minőségű - GEMPYURI és MIRACLE termékek hatóanyagaiban. Azonnali, látható eredménye az arckontúr megemelkedése, a kis bőrhibák, ráncok eltünése és mély ráncok kisimulása.

A kezelés 2 órás.

Nincs kép

19 Ft

Vagheggi JAPÁN arcmasszázs 

Arcszobrász technikának nevezik, mert olyan hatásos masszázsfogásokat alkalmazz, amik nem szokványosak a kozmetikában. A  JAPÁN asszázs célja az arc, nyak és a dekoltázs  izmainak erőteljes artiválása, a bőr mélyebb szöveteinek a frisszítése, ráncok kisimítása és a a speciális hatóanyagok mélyen a bőrbejuttatása. A masszázs nagyon látványos, mint egy mély izomtorna.

A kezelés 1.5 órás.

Vagheggi Rehydra Mélyhidratálás

14 500 Ft

Vagheggi - ÚJ Rehydra - Mélyhidratáló Arckezelés. A Rehydra Olasz termékcsalád professzionális megoldást nyújtanak a bőr szomjúsága ellen. Olyan növényi hatóanyag koktélt tartalmaznak, amely azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöz a bőrnek. Ezt a hatást a hatóanyagok segítségével hosszan megőrzi a bőr.  A Rehydra termékek Hyaluronsavban gazdag, hidra plus komplexet tartalmaznak, amelyek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban.

A mélyhidratáló kezelés 1 óra - 14.500 Ft     

Arctisztítással együtt 2 óra - 15.500 Ft

Szemkezelés-speciális nyirok masszázs 1 óra - 10.500 Ft

Szemkezelés + ÚJ REHYDRA mélyhidratálás 2 óra - 21.500 Ft 

A  VENDÉGKÓDDAL 10 %-al KEDVEZŐBB ÁRON LEHET VÁSÁROLNI VAGHEGGI TERMÉKEKET - 1.lépés: Regisztráció, 2. lépés :Vendégkód Beírása - 60821354 - vagheggi.hu

Vagheggi Primissima Hámlasztás Halványítás

Akció: 50 000 Ft
Régi ár: 59 600 Ft

Primissiam Hámlasztó Bőrfiatalító Halványító

 A kúra 4 alkalom - heti egy kezelés + egy ajándék Rehydra kezelés

A kúrát évente kétszer ajánlom téli időszakban + otthoni használatra savas korong és krém

7 sav molekula és retinol együttes hatásával

A Vagheggi kutatás fejlesztése egy új innovatív eljárást alkalmazott, ami lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást maximális, biztonságos kezelését minden bőrtípus számára. Az eljárás során a felhám sejtjei felduzzadnak, telítődnek a speciális nedvesítő anyagokkal, köszönhető a fokozatos és  folyamatos felszívódásnak, így sokkal befogadóképesebbek a sav molekulákra. A hámlasztó folyamatok ismétlődésével fokozódik a bőfiatalítás. 

A kezelést kúrában 4 alkalommal ajánlom, előtte arctisztítás szükséges. Ajándék :  sperciális Rehydra hialuronsavas termékkel arckezelés vagy szemkezelés / 1 óra /


 

Thesera Lifting PDO szálas ránctalanító

Akció: 39 900 Ft
Régi ár: 55 000 Ft

Thesera Lifting kezelés speciális PDO szálak segítségével

A Thesera egy csúcskategóriás, forradalmian új  koreai orvos esztétikai ránctalanítás, amely a fájdalmas szálbehúzás helyett teljesen fájdalommentes kezelés. Az arcbőrt az előkészítés során nanokapszulázott savakkal kezelem, majd a speciális PDO / 100% polidioxanon / szálakat feloldva viszem fel a bőrre. Ezek a szálak beépülve megemelik az arc - nyak  bőrének szerkezetét, stimulálják a kollagén szintézist és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A következő lépés egy erősen feszesítő maszk, amelynek hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel, ezáltal fejtik ki erőteljes feszesítő, rántalanító hatásukat.

A kezelés 2 órás.

Dermapen

Akció: 15 500 Ft
Régi ár: 20 000 Ft

DEMAPEN - Kollagén Indukciós Terápia - a legújabb csodafegyver a ráncok ellen

A Dermapen apró mikro sérüléseket okoz a bőr felszínén, evvel erőteljesen aktiválja a  kollagén és ellasztin szálak termelődését, beindul a  bőr önregenerációs folyamata.Tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a tág pólusok, hegek halványodnak, eltűnnek. Megindul a sejtosztódás folyamata és felgyorsul a nyirokrendszer tisztító  mechanizmusa. A fokozódó kollagén termelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége, az eredmény, simább, fiatalosabb, feszes arcbőr. A kezelés fájdalommentes.

A kezelés 2 órás.