Szegedi Judit

Szegedi Judit portré

Szeretettel köszöntelek a Spirituális Kozmetika weboldalán.

 Szegedi Judit kozmetikus mester vagyok, 1980 óta dolgozom a szakmában mesterként.                          

 Ez egy nagyon kreatív időszak volt, mert profi anyagok híján megtanultam krémet készíteni különböző bőrtípusokra. Készítettem pakolást konyakból, arctonikot vörösborból, de nagy sláger volt a fürjtojás pakolás is. Tanulmányaimat folyamatosan bővítettem, és még ma is bővítem.  Még a képzésem alatt megismerkedtem a smink versenyzés varázslatos világával, ahol a legjobb helyezésem az országos versenyen elért 6. hely volt.

 Vizsgáim után Ilcsi Mama tanfolyamain tanultam meg a gyógynövények használatát és hatását a bőrápolásban. Ez a kíváncsiság a gyógynövények kutatása és használata felé egész pályafutásom alatt elkísért. Ilcsi krémekkel, pakolásokkal dolgoztam hosszú évekig. Természetgyógyász kiállításokra, bemutatókra jártam, előadásokat tartottam különböző témákban és népszerűsítettem a natúr kozmetikumokat.

 Innen már csak egy lépés volt a természetgyógyászati képzés, amit Dr. Török Szilveszter professzortól, Dr. Bánszki Judittól tanultam. A bőrgyógyászaton, anatómián  és élettanon kívül megismertem különböző népgyógyászati kezeléseket és módszereket, amiket ma is használok pl: talpmasszázs, mézes hátmasszázs, köpölymasszázs, fül és testgyertyázás, akupresszúra, gyógynövény terápiák.

 A 80-as évek közepén megismerkedtem Honti László és Honti Margó pszichológusokkal. Tőlük és az általuk meghívott külföldi terapeutáktól tanultam önmagam belső és külső világáról, az érintés érzékenységének a képességéről, a belső spirituális utazásokról, valamint a TAROT kártyáról. Tőlük tanultam meg a Sámán Lélekmasszázs alapjait is, amit beépítettem a kezeléseim sorába.   Ezt a különleges masszázstechnikát ma már tanítom is, mert tapasztalatom szerint hatékony módszer a stressz szint csökkentésére felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt

  A 90-es években a kozmetikában használt legújabb fejlesztésű gépi kezelésekkel ismerkedtem. Évekig dolgoztam fogyasztó gépekkel, elektorakupresszúrával, a hatóanyagok jobb felszívódását segítő iontoforézissel, ultrahanggal.  A kozmetika világa azóta nagyot változott és vele a kozmetikai gépek, eljárások, hatóanyagok is - ma már a kezeléseim közé beépítettem a DERMA PEN- tűs mezoterápiás kezeléseket is, amit koncentrált hatóanyag ampullákkal teszem  még eredményesebbé - de rá kellett jönnöm, hogy egyetlen egy gép vagy „csoda „terápia sem tud helyettesíteni egy jó szakembert, a sok-sok tapasztalatot, az odafigyelést, az emberek szeretetét.

 Későbbi továbbképzéseim folyamán tanultam energiagyógyászatot és vele párhuzamosan reinkarnációs meditációkat, - ez egy pár éves kitérő volt a kozmetika mellett -  de végül bármerre  is kalandoztam, amit tanultam az mind a kozmetikámban kötött ki, egyre bővítve a látókörömet és a kezelési módszereket.

 Munkám során sokfelé kerestem és próbálgattam a különböző cégek ígéretesnek tűnő termékeit, hatóanyagait, és nagyon örültem, amikor 15 éve rátaláltam a GIGI Laboratórium 1957-óta folyamatosan fejlesztett világszínvonalú termékcsaládjaira. Azóta minden évben több szakmai továbbképzésen veszek részt, ahol a cég legújabb fejlesztésű hatóanyagait, eszközeit ismerhetem meg. Célom a szervezet működésének egyensúlyba hozása, ennek érdekében a legújabb eljárásokat, hatóanyagokat ötvözöm a tradicionális népi terápiákkal.

Erről az egyensúlyról és a speciális MIAOMEI masszázsról / akupresszúrás masszázs/ Veszprémi Ritától a BAMBUSZVIRÁG rendszer megalkotójától tanultam. Ez a rendszer a tradicionális Kínai gyógyászaton alapul, ami az elemek és az emberi szervezet harmonikus működését tanítja meg. Az egészségünk vagy a kezdődő betegségeink ott vannak a bőrünkön, láthatóvá válnak, mint egy figyelmeztetés, hogy foglalkozzunk vele. 

A kezeléseket és a masszázsokat mindig a vendégek aktuális fizikai és érzelmi állapotához igazítom.

                                                                                                                

Bejelentkezés: +3620 974 75 13
E-mail: szegedi.judit19@gmail.com

Szegedi Judit
+3620 974 75 13
szegedi.judit19@gmail.com
1098 Bp. Toronyház utca 8/3