Szegedi Judit portré

Szeretettel köszöntelek a Spirituális Kozmetika weboldalán

Szegedi Judit kozmetikus mester vagyok, 1980 óta dolgozom a szakmában mesterként   

Célom, hogy a vendégeim otthonosan érezzék magukat és megkapjanak minden olyan kezelést - kényeztetést, amitől szebbek, harmonikusabbak és egészségesebbek lesznek. Ennek érdekében a legújabb eljárásokat, hatóanyagokat ötvözöm a tradicionális népi terápiákkal és ázsiai módszerekkel.                  

Vizsgáim után Ilcsi Mama  gyógynövény kozmetikumaival ismerkedtem meg. A gyógynövények kutatása és használata egész pályafutásom alatt elkísért. Innen csak egy lépés volt a természetgyógyászati képzés, amit Dr. Török Szilveszter professzortól tanultam: talpmasszázst, akupresszúrát, fitoterápiát, de elsajátítottam a fül-testgyertyázást, köpölymasszázst, hátmasszázst.

 A 80-as évek közepén több külföldi terapeuta csoportjába tanultam pl: sámán lélekmasszázs, metamorfózis masszázs, a finom érintés képességét, a belső spirituális utazásokat, valamint a Crowley Tarot kártyát.    

 A  GIGI Laboratórium termékeit lassan 20 éve használom a vendégek nagy megelégedésére. A Cég Izraeli, amit 1957-ben alapítottak, ma már több mint 40 országban van jelen. Azóta minden évben több szakmai továbbképzésen veszek részt, ahol a cég legújabb fejlesztésű hatóanyagait, eszközeit ismerhetem meg.

Kínai gyógyászatot és a FOGYASZTÓ MIAOMEI masszázst 10 éve végzem, amit Veszprémi Ritától a BAMBUSZVIRÁG rendszer megalkotójától tanultam. Ez a rendszer a tradicionális Kínai gyógyászaton alapul, ami az elemek és az emberi szervezet harmonikus működését tanítja meg. Az egészségünk vagy a kezdődő betegségeink ott vannak a bőrünkön, érezhetjük az akupresszúrás pontok nyomásakor mint egy figyelmeztetés, hogy foglalkozzunk vele. A kezeléseket és a masszázsokat mindig a vendégek aktuális fizikai és érzelmi állapotához igazítom.