Vagheggi Japán Arcmasszázs

A termék ára: 18 900 Ft

A JAPÁN arcmasszázs, egy különleges erőteljes - dinamikus masszázstechnika, melyet az arcon, nyakon, dekoltázson, vállon és fejen  végezzük. Ez azért nagyon fontos, mert a nyak masszírozásával utat engedünk a vérnek, hogy föláramolhasson az arcba oxigént vigyen és táplálja az arcbőrt. A Japán masszázsával és a nyirokdrenázzsal, nyirokrendszer el tudja szállítani a felszabadult méreganyagokat.a bőrből. Emellett erős volumennövelő hatása van, mert a különleges fogások megtornásztatják az össze arcizmot, ezáltal a bőr tónusa megváltozik, a ráncok kisimulnak. A masszázs nyugtatólak hat az idegrendszerre és az arcon lévő reflexzóna pontokon keresztül az egész szervezetre jótékony hatással van.

A JAPÁN arcmasszázs  alkalmazása egészségesebbé és fiatalosabbá teszi arc teljes megjelenését, jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt.

       

A ráncok kialakulása természetes folyamat, de nem mindegy, milyen mélyek a ráncok és milyen az arcizmok tónusa. A masszázsnak sokféle hatása ismert a bőrre és a vérerekre. A bőr mélyebb rétegeiben keletkező vérbőség  jelentős mértékű változást okoz: a hámképzés fokozódik, az elhalt hámsejtek könnyebben válnak le, a kötőszövet sejtjei megfiatalodnak, tónusosak lesznek.

Az arc masszázsa tökéletes minden bőrtípusra, az érzékeny bőrökre is és az idősebb hölgyekkel is csodát tesz.

         

A kezelés 1.5 órás.