Sámán Lélekmasszázs

A termék ára: 16 500 Ft

Sámán Lélekmasszázs

Finom érintésből, simításból álló különleges stresszoldó masszázs az egész testen. A terápia előtt konzultáció segíti az adott élethelyzet értelmezését, amit a TAROT  kártyák szimbolikája  a mentális munkát. Ez a különleges masszázs technika oldja a testbe és lélekbe zárt feszültségeket, érzelmi blokkokat. A lelki problémák görcsöket, csomókat hoznak létre az izomzatban és megváltoztatják a testtartást is. A sámán lélekmasszázs a test meghatározott pontjainak finom érintéséből, simításából és enyhe nyomásokból áll az egész testen. Különlegessége, hogy minden érintést nagyon lassan kell végezni, és nagy koncentrációt igényel. Mindezek együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy a fizikai testen kívül, a test finomabb rétegeire is harmonizáló hatást fejtsen ki. Ezzel összeköttetést teremt a különböző tudatrétegek között.

A masszázs hatására az energia blokkok, bűntudati súlyok fellazulnak és a lekötött energiákat újra visszakapja a páciens önmagától – beindítva a regenerálódás folyamatát. A masszázs hatására egy nagyon pihent, relaxált állapot jön létre, ahol megtapasztalható a "gondolati csend" állapotát (ez a harmóniapont). A testi, lelki fájdalmak enyhülnek, vagy megszűnnek. Az érzékelés élesedése miatt a tudat fókusz is élesedik, így a páciens könnyebben átlátja élete eseményeit.

Ezt a masszázst ajánlom mindenkinek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy megpihenjen és relaxálni tudjon. Segít a hosszan tartó, koncentrációt igénylő feladatok elvégzésében.

A Sámán lélekmasszázs technikája elsajátítását a masszázzsal foglalkozó kollégáknak is ajánlom, a relaxáló technikáik bővítésére.