Tarot Sorselemzés

A termék ára: 8 500 Ft

Egy nagyon gyengéd módszer, amely finom, apró nyomásokból és simításokból áll. A kezelés a fejen, arcon, kézfejen és a lábfejen történik. Hatására az energiablokkok és a fájdalmak  feloldódnak. A csakrákon és a több ezer Nadi energiapályán az energiák kiegyenlítődnek és szabadon áramlanak.

"Az univerzum és az ember egyezményes nyelvezete a számelmélet és a térgeometria. Ezek használata automatikusan hatványozza az agyműködést. A TAROT kártya ősi módszertana erre épül. Használata mechanikusan idézi elő a JÖVŐBE LÁTÁS, és a különleges PROBLÉMA MEGOLDÓ képességet." Szabó Ildikó mester-tanár

Mi is a TAROT kártya?

A Tarot rendszerét évszázadok óta használja az emberiség jövendőmondásra és az elrejtett igazságok feltárására. A Crowley TAROT- kártyacsomag 78 darab misztikus kártyából áll, s ezen belül a Nagy Arkánum 22 lapos és a „nagy titoknak” hívják, míg a Kis Arkánum 56 lapos és „kis titok” a neve. A kártya olyan képeket jelenít meg, amelyek bizonyos tulajdonságok vagy archetípusok. A lapok különleges képességeinknek köszönhetően tükröt tartanak elénk, melyben megláthatjuk valódi énünket. Lehetővé teszi, hogy hozzá férjünk lényünk mélyebb rétegeihez – teljesen mindegy, hogy azt intuíciónak, léleknek, belső vezetőnek vagy őrangyalnak hívunk. A TAROT univerzális nyelvet ”beszél”, amivel a tudatalattinkat átitató archetípusok birodalmába vezet minket. Hozzájárul személyes fejlődésünkhöz, megmutatja az utat életünk valóság pontjainak megtalálásához.

Elősegíti önismeretünk fejlődését, és támaszt ad jövőbeli döntéseink objektív átlátásához.

Mire használjuk a TAROT kártyát?

A TAROT az önelemzés eszköze, felbecsülhetetlen előnye, hogy a kártya soha nem hazudik. Sokan szeretnék tudni „mit hoz a jövő?” és ha a jövőbeli döntéseinket illetően nem bújunk ki a saját felelősségünk alól,- azzal a szöveggel, hogy a „kártya eldöntötte helyettem”, akkora TAROT hátborzongatóan képes a viselkedés mintáink pontos leírására.

Pontosan azok vagyunk, amit a TAROT állít rólunk. A TAROT egy hatékony önismeret-fejlesztő eszköz. A TAROT inspirál, utat mutat, és nagymértékben megváltoztatja azt a módot, ahogy életünk kihívásaira tekintünk.

Hogyan működik?

A jövendő szó a latin divinus szóból ered, melynek jelentése „istenek által ihletett”. Megjövendölni annyit tesz, mint előre látni vagy megjósolni. Világszerte számos kultúra jövendölte meg a jövőt csontokból, érmékből, tealevelekből. Az embereket mindig hajtotta a vágy, hogy megtudják jövőjüket. Úgy tűnik elfelejtettük, hogy van „más" összekötő erő, amely minden életet és lényt átitat. Ezt az összekötő erőt szimbolizálja a TAROT kártya úgynevezett „találomra” történő kevetése és kiválasztása is. Létezik egy sokkal ősibb, univerzálisabb hit, miszerint az univerzumban minden kapcsolatban áll egymással, bárhol zajlanak az események. Más szóval: a jövendölés találomra történő mivolta szintén részét képezi ennek a folyamatnak.

A 20. század svájci pszichológus, Carl Jung új szót alkotott az ilyen jelentős véletlen egybeesések leírásra: „szinkronicitás”. Jung szenít a TAROT kártyából belső sugallatra választunk kártyát. Mindannyian kivetítjük a tudat alatti problémáinkat a környezetünkre, hasonló módon vetítjük ki a TAROT kártyára is. E mellett minden kártyának meg van a saját jelentése is. Mindez együttesen adja meg a választ a kérdésünkre, amelyet a tudat alatt már tudunk, de ehhez az információhoz közvetlenül nem tudunk hozzáférni. A TAROT azért működik, mert olyan húrokat penget, amely a lelkünkben rezonál.

Ajánlom mindenkinek a TAROT kártya segítségét, ha elakadt élete sűrűjében, ha szeretne megerősítést kapni egy döntése előtt, ha kíváncsi arra, hogy életeseményeit hogyan vonzotta az életébe, ha az utat keresi saját önvalójához és egy teljesebb, boldogabb élet megéléséhez.