GIGI Nutri-Peptide Termékcsalád

Nutri - Peptide Hatóanyagdrón

HATÓANYAGDRÓN A RAGYOGÓ ÉS ÉLETTELI BŐRÉRT

A Nutri-Peptid egy aktív kozmetikai sorozat amely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív, kis molekulatömegű összetevői beépülnek  a bőrbe, elősegítve és serkentve  a bőr megújulását-, és működési folyamatait.

Fő hatóanyaga: a X50 PhotoGlow, egy 220 nanométer nagyságú hatóanyag-kapszula. Ez a kozmetikai drón a fotómuduláció elvén működik. A fotómoduláció a fénysugaraknak, mint energiahordó hullámoknak a felhasználása, a bőr kezelésére. Az energia aktiválódik a bőr rétegeiben, és regenerálja azokat  a folyamatokat, amelyek javítják működését. 

.A hatóanyagok folyamatos felszabadulása segíti az elhat sejtek leválását, ösztönzi a gyorsabb sejtmegújulást. Hatására megszünik a fakó bőrszín és rendkívül bársonyos, puha bőrérzést biztosít. LaraCare A200 - Amerika észak-nyugati részén honos vörösfenyő fajta, a Larix laricina terméséből kinyert magas poloszacharid tartalmú kivonat. Kis mollekulatömegének köszönhetően könnyen felszívodika bőrbe. Hidratál és megakadályozza a bőr láthatlan vízleadását, elősegítik a bőr megújulását, finomítja a porusokat, így javítja a bőr textúráját és megjelenését.

A hatóanyagdrón egy energia injekció a bőr sejtjeinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő, felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működjenek. 

GIGI Nutri-Peptide Arctisztító Zselé

14 500 Ft

Gyengéd, jól felhabzó arctisztító zselé, mely eltávolít minden szennyeződést és sminket a pórusok mélyéről is anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Nyugtatja, frissíti a bőrt. Alkalmas minden bőrtípus letisztítására.

Lakossági kiszerelés: 200 ml

GIGI Nutri-Peptide Hidratáló Krém Száraz Bőrre

16 000 Ft

Azonnal feltölti hidratáló és tápláló anyagokkal a bőrt. Megakadályozza a láthatatlan vízleadást. A dermába hatoló intelligens peptid komplexe azonnali és optimális hidratálást biztosít, és stimulálja a összes szükséges tápanyag öntermelését, valamint a kollagén szintézis folyamatát. Fokozza a sejtek aktivitását. Elősegíti a bőr folyamatos megújulását. Biztosítja a bőr rugalmasságát és puhaságát. Lágyítja és elfedi a finom ráncokat. 

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI Nutri-Peptide Hidratáló Krém Zsíros Bőrre

16 000 Ft

Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését.  Egyedülálló  hatóanyag komplexe  energetizálja és hidratálja a bőrt. Gátolja a photo-aging (napfény károsodás) kialakulását. Elősegíti a bőr folyamatos megújulását. Megakadályozza a pórusok eltömődését, és a bőr olajos átcsillogását. Használata friss, életteli arcbőrt eredményez.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI Nutri-Peptide Éjszakai Krém

16 000 Ft

Gyorsan felszívódó gazdag formula, mely azonnal és mélyen hidratálja a bőrt. A tápanyagokból álló bio-koktéllal telített krém felgyorsítja még a legfáradtabb bőr regenerálódását is. Az algákból és peptidből származó nano-drónokon alapuló egyedi X50 PhotoGlow komplex energiával tölti fel a bőrt, serkenti a kollagéntermelést.  

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI Nutri-Peptide Tisztító Agyagmaszk

14 600 Ft

Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, hidratáló hatású gyógymaszk kiegyensúlyozatlan, problémás, zsíros bőrre. Csökkenti a bőr faggyútermelését és a pórusok méretét. Javítja a bőr feszességét, rugalmasságát. Élénkíti a bőrszínt, matt, friss, életteli megjelenést ad a bőrnek.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI Nutri-Peptide Hidratáló, Vitalízáló Maszk

14 600 Ft

A bőrt azonnali nedvességgel tölti fel. Javítja a bőr megújulási folyamatait. Erősíti a bőr védelmi rendszerét, ösztönzi a kollagén termelést, feltölti a ráncokat. Biztosítja a bőr rugalmasságát és bársonyosságát. Frissé, élettelivé varázsolja az arcbőrt.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI Nutri-Peptide Vitalizáló Szérum

20 600 Ft

A Nutri-Peptide vitalizáló szérum azonnal felszívódó lágy formula, mely feltölti nedvességgel a bőrt. Egyedülálló  hatóanyag komplexe  energetizálja a bőrt.  Kijavítja a napfény által kiváltott bőrkárosodásokat, halványítja a pigmentációkat. Csökkenti a pórusok méretét. Aktiválja a fibroblasztokat, feszesíti a bőrt. Felerősíti a bőr egészséges működését. Friss és életteli bőrszínt eredményez. Bázist képez a hidratáló és tápláló krémnek.

Lakossági kiszerelés: 30 ml

GIGI Nutri-Peptide Szemkrém

14 600 Ft

Hipoallergén, gyorsan felszívódó formula, mely csökkenti a sötét karikákat és a fáradtság jeleit. Ránctalanítja, feszesíti a bőrt, és védi a környezeti károsodásoktól. Tökéletes sminkalap. Friss ragyogó megjelenést biztosít.

Lakossági kiszerelés: 20 ml

GIGI Nutri-Peptide Cold Krém

16 000 Ft

Hidratálás és védelem az extra száraz bőröknek.Szélsőséges környezeti hatások (hideg, szél, erős napsugárzás, légkondicionálás, fűtés) között a bőr stressznek van kitéve. Ez gyulladáshoz vezethet, és a bőr minden rétegében csökken a hidratáltság, mely kipirosodást, viszketést okoz és fokozza a bőr öregedési folyamatait. Az egyedülálló textúrájú Intenzív Cold Krém, nyugtató védőréteget képez a bőrön, mely megakadályozza a természetes hidratáltság elvesztését, védi a bőrt a környezeti károsodásoktól, és azonnali enyhülést biztosít a rendkívül száraz bőr számára, miközben javítja a sérüléseket.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI Nutri-Peptide 10%-os Tejsavas Krém

16 000 Ft

Aktív krém, amely enyhe hámlasztással fiatalítja a bőrt, és felgyorsítja a regenerálódást a bőr összes rétegben. Használata egészséges, ragyogó és puha arcbőrt eredményez. A krém, egy 10%-os tejsav koncentrátumot tartalmaz, mely javítja a bőr rugalmasságát és textúráját, megszünteti érdességét és világosítja a pigment eltéréseket. A sav egy egyedülálló hidratáló komplexszel, és energiát biztosító hatóanyag kapszulával kombinált, mely biztosítja az értékes összetevők lassú felszívódását a bőrbe. Folyamatos hidratálást és energiát biztosít, az új sejtek létrehozásához és a szabad gyökök károsító hatásának kivédéséhez

Lakossági kiszerelés: 50 ml

Nincs kép

16 000 Ft

A Nutri-Peptide 10% glikolsavval és speciális gyümölcssav koktéllal varázsolja újjá a száraz, pigmentfoltos és napfénykárosodott bőröket.

A glikolsav egy kis molekulasúlyú alfa-hidroxisav, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe is.  Bizonyítottan felgyorsítja a sejtek megújulását és aktívan serkenti a kollagén- és elasztin rostok szintézisét. Hámoldó hatásának köszönhetően segíti az elhalt hámsejtek leválását, simítja a finom vonalakat, ráncokat, hegeket.

Lakossági kiszerelés: 50ml