GIGI Nutri-Peptide 10%-os Glikolsavas Bőrmegújító Krém

GIGI Nutri-Peptide 10%-os Glikolsavas Bőrmegújító Krém

A termék ára: 16 000 Ft

A Nutri-Peptide 10% glikolsavval és speciális gyümölcssav koktéllal varázsolja újjá a száraz, pigmentfoltos és napfénykárosodott bőröket.

A glikolsav egy kis molekulasúlyú alfa-hidroxisav, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe is.  Bizonyítottan felgyorsítja a sejtek megújulását és aktívan serkenti a kollagén- és elasztin rostok szintézisét. Hámoldó hatásának köszönhetően segíti az elhalt hámsejtek leválását, simítja a finom vonalakat, ráncokat, hegeket.

Simító és regeneráló hatás – Felgyorsítja a sejtosztódást az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolításával. Az egészséges, új bőrsejtek képződése simább bőrtextúrát eredményez, finomítja a pórusokat, simítja az apró ráncokat és halványítja a napfény okozta pigmentfoltokat. A krém a pattanások kezelésében is segít, a pórusokat eltömő faggyú feloldásával, a természetes faggyúszint szabályozásával és a hegek simításával.

Frissítő hatás – A glikolsav feloldja a sejtek közötti kötéseket, segíti az elöregedett hámsejtek leválását, melyeket új, egészséges sejtekkel pótol a bőr. A krém segít a pórusok tisztításában is, eltávolítva a faggyú felesleget, a szmog-, smink- és egyéb tényezők miatt felhalmozódó szennyeződéseket, hogy a bőr friss, egészséges megjelenést nyújtson.

Gyümölcssav koktél (ACB Fruit Mix INCI:Water & Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract &Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract & Citrus Aurantium Dulcis(Orange) Fruit Extract & Citrus Limon(Lemon) Fruit Extract & Acer Saccharum(Sugar Maple) Extract) Speciális, fekete áfonya-, nádcukor-, narancs-, citrom-, cukor juhar kivonatot tartalmazó koktél. Javítja a bőr hidratáltságát, miközben egyidejűleg növeli a szerkezeti komponensek, például a kollagén és a glikozaminoglikán termelését, halványítja a pigment foltokat.

Előnyök:

  • Felgyorsítja az elhalt sejtek leválását és simább textúrát hoz létre
  • Egységesíti a bőr tónusát
  • Rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz
  • Finomítja és megszünteti a szárazság okozta ráncokat
  • Véd a szabad gyökök károsító hatásai ellen
  • Friss, élénk megjelenést kölcsönöz a bőrnek