GIGI Bioplazma Termékcsalád

Bioplazma Luxus Ránctalanító és Bőrmegújító

A GIGI Bioplasma termékcsalád egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer az alábbi problémákra: 

  • ráncok, tág pórusok, laza tónus, 
  • dehidratáltság, pigmentációk, fakó, 
  • sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer

A GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer. Ez a termék vonal lehetővé teszi a bőr számára, hogy ellenálljon a környezeti és az életkorból adódó károsodásoknak. Folyamatosan ellensúlyozza az oxidáció hatásait, táplálja és energiával látja el a sejteket. Hosszú távú használata puha, rugalmas bőrt, fiatalos, élénk megjelenést biztosít

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki.

BiotechMarine a legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tenger szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő

BIOPLAPZA Hatásai a Bőrre:

Az algákban lévő hatóanyagokat, tiszta energiának is nevezik, amelyek növelik a bőr nedvesség megkötő képességét, felduzzasztják a kollagén és ellasztin rostokat. Omega zsírsavak kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököt és védik a bőrt az öregedés jeleitől. A magas MMF-tengeri hidratáló faktor-tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálják és feszesítik a bőrt. Csökkenti a pattanásokat kiváltó baktériumok számát, hormonális okból kialakult túlzott faggyútermelést, ezáltal csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok méretét.

       

GIGI BIOPLAZMA Supreme Hidratáló Krém Száraz Bőrre

28 200 Ft

Száraz bőrre való intenzív, hidratáló, tápláló, ránctalanító krém. ​

Intenzív hidratáló, tápláló, feszesítő krém. Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Teljes körű UVA- és UVB-védelmet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását. Az emulziós alap megakadályozza a nedvességvesztést, erős öregedésgátló és antioxidáns hatással rendelkezik, és energiával tölti fel a bőrt.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI BIOPLAZMA Supreme Hidratáló Krém Zsíros Bőrre

28 200 Ft

Zsíros bőrre való intenzív hidratáló, feszesítő krém, 5 féla tengeri algából. Luxus ránctalanító, regeneráló, feszesítő, faggyúműködést szabályzó hidratáló krém.  A Bioplasma termékek 5 különleges alga kivonatát tartalmazzák rengeteg aminosavval, vitaminnal, ásványi anyaggal. Megszünteti a bőr olajos csillogását, mattítja a bőrt csökkenti a pórusok méretét. Javasolt: ráncok, tág pórusok, mitesszer laza tónus, vízhiányos bőr, pigmentált, fakó bőr kezelésére.  

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI BIOPLAZMA Supreme Tápláló Krém

28 200 Ft

Száraz bőrre való tápláló, regeneráló krém. Tápláló, regeneráló krém víz- és zsír hiányos bőrök ápolására alkalmazható luxus tápláló krém. Mélyen hidratálja, táplálja a bőrt, gyógyítja a sérüléseit. Semlegesíti a szabad gyököket, stimulálja a kollagén- és hyaluronsav szintézist. Visszaállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI BIOPLAZMA  Azelainsavas krém

16 600 Ft

Ezt a különleges krémet a GIGI labor a kombinált és zsírosabb bőrtípusok kezelésére ajánlja, mert folyamatosan és kíméletesen hámlasztja a bőrt éjszaka. hetente 2-3x használja. A Bioplasma azelainsavas krém a közönséges akne (pattanás, mitesszer) gyulladásos és nem gyulladásos formáinak, illetve az ún. melazma, májfolt és rozacea kezelésére szolgál.  A krém megakadályozza azoknak a baktériumoknak a növekedését, amelyek lényeges szerepet játszanak a pattanások kialakulásában.

Lakossági kiszerelés: 30ml

GIGI BIOPLAZMA CC Krém

16 400 Ft

A BB krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít. A CC, a color corrector rövidítése, vagyis színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó. Tulajdonképpen ennek a kettőnek a kombinációja. Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Hialuronsavval biztosítja a bőr egész napos hidratálását. Teljes körű UV-védelmet biztosít. C- és E-vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, gátolja a pigment foltok és ráncok kialakulását, simítja a bőrt, semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a sérüléseket. Allantoinnal nyugtatja, koffeinnel revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.