GIGI BIOPLAZMA Azelainsavas krém

A termék ára: 16 600 Ft

GIGI BIOPLAZMA 15%-os Azelainsavas krém -

Ezt a különleges krémet a GIGI labor a kombinált és zsírosabb bőrtípusok kezelésére ajánlja, mert folyamatosan és kíméletesen hámlasztja a  bőrt éjszaka. 

A Bioplasma azelainsavas krém a közönséges akne (pattanás, mitesszer) gyulladásos és nem gyulladásos formáinak, illetve az ún. melazma, májfolt (a bőr sötét elszíneződése) és rozacea kezelésére szolgál.  A krém megakadályozza azoknak a baktériumoknak a növekedését (Propionibacterium acnes), amelyek lényeges szerepet játszanak a pattanások kialakulásában. Csökkenti a bőr elszarusodását is, ezáltal megakadályozza a pórusok eltömődését, és a mitesszerek képződését. A krém segíti a hidratációt, az aknék utáni hiperpigmentációk és hegek utókezelését, valamint megelőzi újabbak megjelenését, intenzív gyulladásgátló, és csökkentő hatású.

Használata:
A készítményt napi egyszer, az esti bőrápoláshoz használja. A krém alkalmazása előtt a bőrt alaposan tisztítsa le Acnon szappannal, majd gondosan szárítsa meg a bőrfelületet, és csak ezután alkalmazza a Bioplasma azelainsavas krémet. A krémet teljes felszívódásig lágyan simítsa be.
FONTOS! Nappalra minimum SPF 30 fényvédő hatású védőkrém használata KÖTELEZŐ a kezelés teljes időtartama alatt!