GIGI Kozmetika

Bevezetés

Kozmetikámban a hagyományos kezeléseket ötvözöm, a népi gyógymódokkal és a spiritualitás eszköztárával. Így a vendégek egy sokkal nagyobb terápiás palettáról választhatnak.

A kozmetikai kezelések közben használok: akupresszúrát, reflexológiát, mágnesterápiát és a masszírozáskor energetikai, meditációs kezelést. Ennek hatására a vendégek egy relaxált, megváltozott tudatállapotba kerülhetnek, ahol megtapasztalhatják a gondolati csend állapotát.

A célom, hogy a vendégeim minden segítséget megkapjanak a szépüléshez ugyan úgy, mint lelki harmóniájuk eléréséhez.

Mindenkit szeretettel várok – hagyja magát elvarázsolni!


A GIGI cégről

A GIGI Cosmetic Laboratories céget 1957-ben alapította a Magyarországon született M.E.Landau, neki köszönhető, hogy a GIGI a világ minden részén elterjedt és elismert kiváló minőséget képvisel.

A GIGI kozmetikumok vivő- és hatóanyagai természetes eredetűek, illetve a szervezethez rokon anyagokból áll. A termékek parabén megtesek. Konzerválsra antioxidánsként E -vitamint tartalmaznak, emiatt a GIGI termékek magas hőmérsékleti körülmények között is hosszú ideig eltarthatók.

A GIGI termékei közül a nappali krémek mindegyike tartalmaz – UV filtert a kárós napsugárzás ellen. GIGI cégnek van egy teljes termékcsaládja, amely hipoallergén  / Recovery /és több olyan termékcsaládja, amelyről elmondható, hogy paramedicinális jellegű, azaz gyógyhatású pl: Acnon, Derma Clear, Lipacid . A kívánt hatás eléréséhez kis mennyiség szükséges, igy alkalmazásuk nagyon gazdaságos.

Bejelentkezés: +3620 974 75 13
E-mail: szegedi.judit19@gmail.com

Szegedi Judit
+3620 974 75 13
szegedi.judit19@gmail.com
1098 Bp. Toronyház utca 8/3