GIGI Oxygen Termékcsalád

Oxygen Luxus Termékcsalád

A GIGI Laboratorium OXYGEN PRIME sorozata, egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedi megoldást nyújt az öregedő bőr számára, az öregedés jeleinek megszüntetésére. A megoldás az érett bőr és a ráncok kezelésére.

A termékcsalád négy új aktív együttműködő alkotorészt tartalmaz:

A Perdflourodecalin - képes oxigént juttatni a sejtekbe, segíti a bőrlégzést 

Sepiliftet - ez az aminosav komplex elősegíti a sejtmegújulást, a nedvesség megkötését

Matrixylt - ez a hatóanyag gyórsítja a bőr kollagén képzödést, csökkenti a ráncokat

Taurin - hidratál, csökkenti a szabad gyököket, plusz energiát ad a bőrnek

Az OXYGEN PRIME formula Perfluorodekalint tartalmaz, amely az oxigént a bazális réteg sejtsoráig képes lejuttatni. Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait. A bőr, mint tudjuk, 20 éves korban van a csúcsponton, ilyenkor a legjobb hidratáltsága, oxigén ellátottsága. Az öregedés során romlik az oxigén-pótlódás, romlik az anyagcsere, lelassul a hám megújulási folyamata, a rugalmas rostok roncsolódnak és újak nem képződnek. Ehhez természetesen olyan külső okok is hozzájárulnak, mint a túl sok napfény, a légszennyeződés, a szabad gyökök képződése. 

Mit okoz az oxigénhiány a bőrben?
• A sejtek aktivitása csökken, 4O éves korunkra, mikor már bőrünk oxigéntartalma csak 6O%-os, a sejtek újjáépüléséhez már nem 28, hanem 40 nap szükséges.
• Korai sejt-elöregedés lép fel.
• A bőr veszít rugalmasságából.
• Az arcbőr sápadttá, viaszossá válik.

GIGI Oxygen Hidratáló krém SPF 15

35 600 Ft

Lágy, finom texturájú hidratáló krém, amely hatékony oxigénhordozót, peptideket (Matrixylt) és Sepiliftet, valamint taurint tartalmaz, ezek az összetevők kijavítják az öregedés által megjelent hibákat és sokrétű védelmet biztosítanak a bőrnek. Gyorsan felszívódik, hosszú ideig biztosítja a bőr nedvességtartalmát és 15 faktoros fényvédelmet nyújt. Minden bőrtípusra ajánlott.

Lakossági kiszerelés: 50 ml