GIGI Solar Energy Termékcsalád

Holt-tengeri gyógykozmetikumok - szeborreás bőrök ápolására, gyógyítására

A lakosság 85%-nál találkozunk a szeboreás bőr különböző fajtáival, amelyek kezelésére kiválóan alkalmas a Holt tenger vízéből és gyógyiszapjából készült kozmetikumok.

 A Solar Energy gyógykozmetikum a zsíros, szeboreás, problémás bőrök kezelésére. Hatóanyagait a Holt- tengerből nyerték, melynek sóösszetétele a nyílt tengeréhez képest igen változatos és különleges, tápláló vízforrásai vulkanikus eredetűek és ritka összetevőkben gazdagok mint pl.: a kén, a lítium, a stroncium, a jód, stb. A Holt-tenger összesen kb. 60 féle sót tartalmaz. A víz só koncentrációja kb. 25-33%-os.
A sós tenger vize hasonlít az emberi verejtékmirigy által kiválasztott váladék összetételéhez. A verejték egyik fő összetevője a természetes nedvesítő faktor (NMF), melynek legfontosabb alkotói ezek a sók.
Ezen kívül a sók különleges tulajdonságokkal is rendelkeznek:
- a magnézium lágyító tulajdonságú, gyulladáscsökkentő,
- a jód antiszeptikus, antibakteriális,
- a kén sói keratolítikus, akne ellenes hatásúak,
- a kálium az idegrendszeri funkciókhoz elengedhetetlen.

Fő hatóanyagai: Holt-tenger vízében található 60 különböző só és szerves kén .

GIGI Solar Energy szappan

10 200 Ft

Gyógyhatású szappan kifejezetten  zsíros, problémás bőrre. Gyulladáscsökkentő, a felesleges zsírt eltávolítja, puhító, lágyító, sebgyógyító, bőrfertőtlenítő hatású.

Lakossági kiszerelés: 120 ml

GIGI Solar Energy Hidratáló krém

12 700 Ft

Könnyű nappali hidratáló krém, normáltól zsíros bőrig. A krém vizes fázisa a Holt-tenger vize, tisztított, hígított formában. A bőrt puhává, bársonyossá teszi, szabályozza a faggyúmirigyek működését. Anyagcserefokozó, vérkeringést élénkítő anyagokat is tartalmaz.

Lakossági kiszerelés: 100 ml

GIGI Solar Energy Iszapmaszk

10 200 Ft

Holt-tengeri gyógyiszapmaszk. Gyulladás és faggyúmirigyműködés csökkentő, összehúzó hatású, fertőtlenítő pakolás zsíros, mitesszeres, pattanásos, problémás bőrök kezelésére. Felszívja a felesleges faggyút, tisztítja a bőrt, szűkíti a pórusokat, leviszi a gyulladásokat.

Lakossági kiszerelés: 75 ml