GIGI E Vitamin Termékcsalád

E vitamin termékcsalád

Antioxidáns védelem, fiatalítás zsíros és száraz bőr számára egyaránt

A GIGI kozmetika laboratórium E vitamin készítményeiben liposzómába "csomagolt" D1 alfa-tokoferol-acetátot tartalmaz. A készítmények a bőrtípustól függetlenül stimulálja a szarusejtek szintézisét, gátolja a ráncképződést, védi, táplálja a normál, száraz és zsíros bőrt.

A legerélyesebb antioxidánsként tartjuk tehát számon, így joggal állíthatjuk, hogy igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításában. Fokozza továbbá a szervezetben az A-vitamin hatékonyságát, és a kötőszövet fejlődését, befolyásolással van az izomzatra és az idegrendszerre is. A tokoferol színtelen, szagtalan olaj, amely hővel, savakkal, lúgokkal szemben ellenálló, de könnyen oxidálódik. Az E-vitamin jelen van a sejtfalak lipofil részeiben. Erőteljes antioxidáns hatása van, védelmez a szabad gyökök romboló hatása ellen, gyulladásgátló és regeneráló hatású.
 

GIGI E Vitamin Krémszappan

9 900 Ft

Kellemes krémszappan, mely úgy tisztítja le a bőrt, hogy közben stabilan fenntartja a bőr savtakarójának egészséges pH-értékét. A megnedvesített arcbőrt átmasszírozva igen hatékony pórus tisztítás érhető el.

Lakossági kiszerelés: 250 ml

GIGI E Vitamin Hidratáló krém száraz bőrre

19 400 Ft

Könnyen felszívódó, hidratáló krém stresszes-, víz és zsírhiányos bőrre. Nyugtatja, simítja, táplálja. mély hidratálja és védi a bőrt a környezeti hatásoktól és teljes körű fényvédelmet biztosít.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI E Vitamin Hidratáló krém zsíros bőrre

19 400 Ft

Gyorsan felszívódó, hidratáló, mattító, nyugtató, teljes körű fényvédelmet biztosító nappali krém. A zsíros bőrre készült olajmentes hidratálókrém főleg korpás szeborreás vagy tág pórusú, de nem aknés bőrök mindennapi ápolására készült.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI E vitamin szérum

19 400 Ft

Antioxidáns, mély hidratáló, nyugtató szérum minden bőrtípusra. A kozmetikai kezelésben ultrahang segítségével még mélyebbre juttathatjuk be ezt a hidratáló, de egyben tápláló anyagot. A szérum nemcsak az arc, de a szemkörnyék ápolásában is hatékony.

Lakossági kiszerelés: 30 ml

GIGI E vitamin szemkrém

11 100 Ft

Táplálja,hidratálja az érzékeny bőrt,  simítja a szarkalábakat a szemkörnyéken, erősíti a hajszálerek falát így csökkentve a szem körüli karikákat.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI E Vitamin Éjszakai liftig krém

19 400 Ft

Tápláló, mélyhidratáló, jojoba olajban, szkvalánban, karítévajban gazdag készítmény, magas E-vitamin tartalommal, A-vitaminnal és aminosavakkal dúsítva. Felerősíti a bőr természetes védekező funkcióit, semlegesíti a szabad gyökök károsító hatását miközben rugalmassá és simává varázsolja az arc, nyak és dekoltázs érzékeny területét. A legkorszerűbb mélyhidratáló hatóanyagot tartalmazza (SEPILIFT), amely nem csak beviszi a nedvességet, de meg is köti , miközben blokkolja a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostokat roncsoló enzimek működését, és új rugalmas rostok képződését indítja el a bőrben.

Lakossági kiszerelés: 50 ml