GIGI 3D HYALU FILL Termékcsalád

MEGOLDÁS A HYALURONSAV OPTIMÁLIS BEVITELÉRE

A GIGI laboratorium legújabb technológiája - ez a különleges szérum megoldást nyújt a hyaluronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A szérum a különböző molekulasúlyú hyaluronsavat tartalmaz, amely aktív hordozó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel  juttat a bőrbe. A feloldódási folyamat órákig tart, ez biztosítja a hialuronsav lassú, folyamatos felszabadulását a feltöltő hatás kiváltásához.​ Formulája a legmodernebb dermo-kozmetikai technológia, mely ma elérhető.

Alkalmazásakor a krém védő-, egészséges és hidratáló belső réteget hoz létre, amely láthatóan javítja a bőr minőségét és megjelenését. Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságot és rugalmasságot. A feloldódási folyamat órákig tart, ez biztosítja a hyaluronsav lassú, folyamatos felszabadulását a feltöltő hatás kiváltásához.

Hatása a bőrre:
- Növeli a zsírsejtek triglicerid tárolási képességét a bőrben.

- A hyaluronsav szintézis sebességét. Kitölti a ráncokat belülről kifelé.

- Mikroszkópikus védőréteget képez a bőrön, amely nem zárja el a pórusokat, nedvesség megtartó     rendszerként működik.

Az X50 HYALUFILLER egy kozmetikai drón, amely egy specifikus peptidet szabadít fel, és a hyaluronsav szintézist természetes módon növeli. Elősegíti a hyaluronsav természetes regenerálódását a mélyebb bőrrétegekben. 

GIGI 3D HYALU FILL EYE POWER KRÉM

34 900 Ft

3D Hyalu Fill HYALURONSAVAS  - szemkörnyék ápoló krémet egy különleges rezgő kerámia-applikátor ötszörös hatékonysággal viszi be a bőrbe. Az aplikátorral a szemkörüli akupreszúrás pontokat is lehet kezelni. A finom rezgés elősegíti a tápláló hatóanyagok bejuttatását és csökkenti az alsó szemhéj duzzanatát. Javasolt alkalmazás mellet / reggel és este / hozzájárul a szem körüli finom bőr különleges ápolásához, és már a legelső alkalmazás után azonnali, látható eredményeket tesz lehetővé.

Lakossági kiszerelés: 20 ml

GIGI 3D HYALU FILL MULTI POWER BOOSTER

61 000 Ft

A GIGI  feltöltő-, feszesítő széruma,  a legjobb megoldás a hyaluronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hyaluronsavat aktív hordózó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe. Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermokozmetikai technológia, mely ma elérhető.  Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságot és rugalmasságot.

Lakossági kiszerelés 50ml