GIGI Recovery Termékcsalád

Megoldás gyulladásra, eritémára, rozaceára, allergiára, ráncosodásra hajlamos bőrök kezelésére és a különböző szépétészeti beavatkozások elő és utókezelésére.

Növényi őssejtes, gyógyászati terméksor, magas antihisztamin tartalommal, széles palettája megoldást nyújt minden bőrtípus kezelésére, legyen az érzékeny, rosaceás, érett, zsíros vagy pigmentfoltos. Ajánlható „drasztikusabb” szépészeti beavatkozások elő- és utókezelésére is. Termékpalettája kibővült különböző, bőrproblémára szabott professzionális hámlasztó termékekkel.

A GIGI RECOVERY termékcsalád egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva. A végzett kutatások azt bizonyították, hogy a növényi őssejtből nyert kivonat 92%-kal serkenti az emberi bőrsejtek képződését. 

A növényi őssejtek új életerővel töltik fel a bőrt, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kutatások bebizonyították, hogy a MALUS DOMESTICA svájci almából  kinyert őssejttel kezelt idős sejtek, ugyanolyan egészséges sejtosztódásra voltak képesek, mint a fiatal sejtek.

Kinek javasolt a RECOVERY termékcsalád?

Minden hölgynek és úrnak  bőrfiatalításra, ránctalanításra, de kifejezetten ajánlóm a fokozottan érzékeny, gyulladásra, rosaceára, allergiára hajlamos, napfénykárosodott bőrök regenerálására. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését.

GIG Recovery Tisztító Zselé

15 700 Ft

Nyugtató és hidratáló összetevőkkel dúsított tisztító pH-semleges szappan. Bársonyos állagú, arcra és szemre egyaránt használható sminklemosó. A bőr érzékenységét csökkentő komplexet és fiatalító, regeneráló hatású növényi őssejteket tartalmaz. Megnyugtatja, és kíméletesen tisztítja az érzékeny és finom bőrt. Tökéletesen feloldja a szennyeződéseket  anélkül, hogy a bőrnek húzódó, feszülő érzést okozna.

Lakossági kiszerelés: 250 ml

GIGI Recovery Nappali Nyugtató Krém

27 600 Ft

Magas növényi őssejt tartalmú, intenzíven ránctalanító, fiatalító, luxus készítmény, antiallergén és nyugtató hatóanyagokkal dúsítva. Kifejezetten ajánlott a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, napfénykárosodott bőrök ápolására, helyreállítja az egészséges bőr működését.
A SPF 30 faktoros fényvédelmével óvja a bőrt az UVA- és az UVB-sugárzástól, és a kellemetlen irritációktól.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI Recovery Helyreállító Éjszakai Krém

27 600 Ft

Éjszakai, magas növényi őssejt tartalmú, intenzíven ránctalanító, fiatalító, luxus készítmény, antiallergén és nyugtató hatóanyagokkal dúsítva. Megelőzi a gyulladást, csökkenti az érzékenységet, a bőrpírt, vagy a bőr esetleges húzódását. Helyreállítja a bőr egészséges működését. Kifejezetten ajánlott a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, napfénykárosodott bőrök. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

GIGI Recovery Bőrpírcsökkentő Krém

27 600 Ft

Lágy, azonnali enyhülést biztosító krém. Hosszútávú használata visszaállítja a bőr normál működését, megerősíti az erek falát és a bőr védekezőképességét, lecsökkenti érzékenységét. Meggátolja a bőr kipirosodását, feszülését, duzzanatát. Semlegesíti azokat az enzimeket, melyek a rugalmas rostokat és az érfalakat roncsolják. Hidratálja, táplálja a bőrt, visszaállítja fiatalos kinézetét, energiától sugárzóvá teszi azt. Meggátolja a rosacea kialakulását, a meglévő elváltozásokat orvosolja.

Lakossági kiszerelés: 50 ml