A BAMBUSZVIRÁG® RENDSZER TRADICIONÁLIS KÍNAI EGÉSZSÉGMEGÖRZŐ,

A BAMBUSZVIRÁG KÚRA NEM CSAK FOGYASZTÓ KEZELÉS!

A bambuszvirág® módszer - fogyasztó, egészségmegőrző és fiatalító hatású. A súlyfeleslegnél éhezés és szenvedés nélkül olvadnak le a kilók, visszaáll a test egyensúlyi állapota. Fogyás közben kiemelt figyelmet kap a kötőszövet és bőr állapota, ennek köszönhetően nem ereszkedik meg, hanem feszesebb lesz. Ez a hatás az étrend-kiegészítő gyógynövények hatóanyagainak, a tradicionális kínai akupresszúrás MIAOMEI és HULUM QI masszázsoknak és egy speciális kötőszövetet erősítő krémnek köszönhető. A túlsúly nem betegség, viszont beteggé tehet.

Nem egyik napról a másikra hízunk meg, úgy a súlyfelesleg leadásához is idő, energia, anyagi áldozat, kitartás és türelem kell.

A bambuszvirág® kúra célja nem csak a leadott kilók és centik mennyisége, legalább ilyen fontos a test működésének a javítása, a hízás okainak kiderítése, az elért súly megtartása és a kudarcok elkerülése.

MIAOMEI Fogyasztó-Méregtelenítő Masszázs - 65.000 Ft / 10 alkalom

 MOST AKCIÓS ÁRON - 55.000 Ft / 10 kezelés + 2 kezelés ajándék

 + CELLULIT Masszázs + köpöly + Gua Sha  

        

     Milyen lépésekből áll a Bambuszvirág kúra?

     - Díjmentes Szóbeli tájékoztató

A kezelés előtt egy személyes találkozás történik, ahol megbeszéljük, a FOGYI kúra menetét és hatását. Ilyenkor lehetőség van minden kötelezettség nélkül kérdezni, megnézni a termékeket, ismerkedni a kúrában résztvevő anyagokkal és árakkal.

     Miből áll és mennyi ideig tart egy kúra?

- 1.) Felkészítő szakasz - Salaktalanító - 2 hetes kezeléssel kezdődik a kúra. Amely a következő kezelésekből áll: 5 Fűves lábáztatás - Gyógyteák - Gyógynövény kapszulák - Jáspis ostya / a bélrendszer tisztításához / - Fogyi- Nasi® termékek fogyasztása - Étrend megbeszélése.

- 2.) Intenzív szakasz - Tradicionális kínai MIAOMEI és HULUM QI masszázsok 2-3 hetes időszaka következik. Ahhoz, hogy hosszú távon megmaradjon az elért eredmény, és még tovább fogyjon.

- 3.) Fenntartó szakasz - Fenntartó 3 hónapos kezelés következik. Ekkor már ritkábban, hetente 1-2 alkalom történnek a MIAOMEI vagy a HULUM QI masszázs. Így biztosan elmarad a rettegett jo-jo effektus. Ennyi idő minimum kell ahhoz, hogy ami hosszú évek alatt romlott el, véglegesen rendeződjön. Az első időszakban, a Kínában honos tradicionális kezelési rendet követi a kúra, de hamar kiderül, hogy kinek milyen kezelés a legoptimálisabb. Óriási könnyebbség, hogy nem kell alkalmazkodnia teljesen a kúrához, hanem a kezeléseket személyre szabottan lehet végezni!

Milyen a kínai gyógynövény termékek minősége? Mielőtt az alapanyagok elhagyják Kínát, minden alkalommal egy nemzetközileg elismert Minőségvizsgáló Intézet kontrollján mennek keresztül. Az étrend-kiegészítők az EU fokozott biztonságra ügyelő szabályai alapján, az OÉTI által kijelölt gyártónál készülnek.

- MIAOMEI és HULUM QI Tradicionális Kínai akupresszúrás masszázsok

                                               

                                                                        

Egyetlen masszázs sem képes ilyen mértékben helyre állítani a megbillent egyensúlyt, mint az akupunktúrás pontot kezelő MIAOMEI és HULUM QI masszázsok.

A kínai tradicionális kezelések általában nem arról híresek, hogy simogatóak. Arra hivatottak a mozdulatok, hogy visszaállítsák a szervezetben az egyensúlyt. Ahol dugulás van ott, fájdalomnak is kell lennie, mert a megrekedt energia feszíti a szerveket, az erek falát, az idegvégződéseket. A csomók, dudorok, búbok, bőrpír, a többlet jelei, mind - mind panaszok, segélykiáltások, amelyeket a test vészjelzésként küld. Természetes, hogy azokon a helyeken ahol megreked az energia áramlása, erősen lehet érezni, addig, amíg meg nem indul újra az energiaáramlás a kezelt szervben. 

A MIAOMEI masszázsban 54 akupunktúrás pont kezelése történik az egész testen, amely az Qi energia kiegyenlítődését szolgálja.  Ez a masszázs abban is nagyon különleges, hogy sokat foglakozik a has területével, alaposan megdolgozva a beleket, a belső szerveket, már ezek az intenzív mozdulatok segítenek beindítani vagy harmonizálni az emésztő szervrendszer működését. Az erős mozdulatok után kellemes melegség, bizsergés önti el az egész testet. Vannak részek, amik annyira lazítanak, hogy szinte el is lehet aludni alatta. Már az első masszázs után beindul a szervezet egyensúlyának a visszaállítása.

A HULUM QI masszázs feladata a szervezetbe került méreganyagok /nyákok/ kivezetése 9 féle módon. Ezen kívül fontos szerepet kap a masszázsban az izületek kimozgatása pl:a nyak, a fej, a válik mozgékonysága, de ez a tradicionális kínai masszázs is végig halad lépésről -lépésre az egész testen. Azt, hogy kinek milyen akupunktúrás pontokat kell kezelni a masszázs során, azt az kezelések elején kitöltött és átbeszélt kérdőívek alapján lehet megállapítani, mégpedig azt, hogy a paciensnél melyik szerv érintett legjobban az eneregiahiányban.

Bövebben: http://www.spiritualiskozmetika.hu/miaomei_es_hulum_qi_masszazsok

 - Zsírégető - Bőrfeszesítő krémmel végzett tekercselés

Ennek a fantasztikus hatású krémnek köszönhető, a fogyás ellenére is feszes, rugalmas bőr. Minden vendég otthon használja mert a krémnek 3 órán keresztül kell a védőfóliával fedve az érintett testterületeken tartani, legegyszerűbb estére vagy éjszakára feltenni.

- FOGYI-NASI® - Büntetlenül ehető FOGYI CSOKIK

             

      

Hogyan lehet elérni azt, hogy szénhidrátok fogyasztásakor hízás helyett fogyjunk, és a cukorbetegek is fogyaszthassák?

A fogyókúrák általában tiltják a szénhidrátok fogyasztását, mert azok hizlalhatnak, ám a szénhidrátmentes fogyókúrának komoly veszélyei is lehetnek. Szervezetünk az energiát a szénhidrátokból nyeri, ha megvonjuk tőle a szükséges mennyiséget, akkor testünk a fehérjékhez nyúl, vagyis az izomzatot bontja le. Ennek következményeként a kötőszövet meglazul, az illető "kifogy a bőréből" A legrosszabb hatással a szénhidrátok mellőzése a kedélyállapotra van - hiányuk miatt rosszkedvűek, ingerlékenyek és hullámzó kedélyűek leszük. Tönkremehet az emésztés, a vitaminok, ásványi anyagok, hormonok a belekből nem mindig tudnak kellő mértékben felszívódni, felborul a szervezet megszokott egyensúlya.

Az egészséges fogyás közben a Fogyi-Nasi® termékek hatóanyagai csökkenthetik és megakadályozhatják a szénhidrátok felszívódását, zsírrá alakulását.

A FOGYI-NASI termékek nem tartalmaznak cukrot, konzerválószert, ízfokozót, aromát, mesterséges színezéket, ismeretlen eredetű összetevőket.

Milyen előnyei vannak a FOGYI - NASI® Családnak?                                                                                                                 

•   Édes és sós falatkái hosszú órákon át csillapítják az éhséget
•   Zsírégető, anyagcsere normalizáló hatású
•   Garantált, egyenletes fogyást biztosítanak
•   Képesek akár egy főétkezést is kiváltani
•   Felgyorsítják a hasi, a háti és deréktáji zsírégetését
•   Összetevőinek miatt munka, tanulás közben is energikus marad
•   Evés előtt fogyasztva nagymértékben csökkentik az étvágyat

                                              

Néhány PALACSINTA finomság: 1. kép zöldséges palacsinta,  2. kép sajtos palacsinta + joghurt ,  3. kép almás- fahélyas palacsinta + almával

GLUTÉN ÉS CUKOR MENTES

FOGYI - NASI TERMÉKCSALÁD FAJTÁI:

Jáspis Ostya Fogyókúrához, méregtelenítéshez elengedhetetlen                                                 

Nagymértékben segíti a bélrendszer tisztítását. A kúra evvel kezdődik

Sós - Pufi - Ektrudált kukoriából, enyhén sós ropogtatni való

Fahéjas és Csokis pufi - Extrudált kukoricából 

Jóllakós Édes Fogyi porok Inulinnal 

Különböző ízben: Kakaós - Mogyorós, Narancsos, Epres, Cirtomos, Capusinó, 10 féle

Jóllakós Fogyi Levesporok Inulinnal 

Különböző ízben: Zöldséges leves, Tökmag krémleves, Borkkoli krémleves, 12 féle

Kakaós Italpor - Egy kiskanállal adjuk a kakaóhoz

Instans Kávé - Egy kiskanállal adjunk a kávéhoz

Gyümölcspor - Gyerekeknek - Cukor nélkül, még is édesen.

ÚJ-Kollagénes porok, az izületek és a bőr védelmére - Joghurtba, tejbe, süteménybe- 5 féle ízben

Bővebben: .http://www.spiritualiskozmetika.hu/FOGYI_NASI_termekcsalad

     - Bambuszvirág Gyógyteák

                                                       

      A Gyógyteák Fajtái

A  gyógyteák javítják az emésztést, keringést és az anyagcsere működését. Az extra magas hatóanyag tartalmú Bambusz teák természetvédelmi területen vadon teremnek és kézzel szedik.

Máj + Epe + Vese Tea   -  Jó Emésztés Tea  -  Szuper Vese Tea

Narancsbőr Elleni Tea  - Karcsúsító Tea  -  Női és Férfi Egyensúly Tea

Egészséges Hosszú Élet Tea Harmonizáló Tea  -  Cukor Pajzs tea

Szabad Lélegzet tea  - 

Bővebben: http://www.spirtualiskozmetika.hu/bambuszvirag_gyogyteak

              - 5Fű - Lábfűrdő és Testfűrdő

                                                     

        Lábáztató –Testfürdő – Ülőfürdő – Test és Arcpakolás

Kína belsejében, magas hegyek között több olyan kisebb népcsoport él, akik egészséges és hosszú életükről hiresek – nem ritka a 100-120 élet év. Hosszú egészséges életüket a náluk honos gyógynövény keverékeinek köszönhetik, amelyek napi teájuk, fürdőjük, testpakolásaik, lábáztató keverékeik alapanyagául szolgálnak. Az értékes füveket a hegyekben egy teljesen szennyezés - és vegyszermentes környezetben, hagyományos módon kézzel gyűjtik.  

A láb és a testfürdő kúra alatt megváltozik a bőr színe, egyes területek kifehérednek, máshol kivörösödnek. A piros, a vörös a kékes - fekete, és a fehér foltok a szervezet problémáiról mesélnek. Feltérképezhető a test működése, jól látható a szervek energia-állapota, pontos képet kapunk az egész testről.

- Mire hat az 5 Fű gyógynövény keverék?

Az 5 Fű - fürdőzés segíti az egészség megőrzésében és a méregtelenítésben

Javulnak, majd idővel megszűnnek a testben a problémákat okozó energia blokkok. A legkisebb erecskétől a szív fő artériájáig mindenhova eljut az életerő, az emberek teherbírókká, erőssé válnak testileg és lelkileg is. Fokozódik a vér cirkulációja, a nyirok áramlása, felgyorsul a belső keringés, az anyagcsere és rugalmassá válik a bőr.

                                                              

   - Az 5 Fűves Lábáztató - Testfürdő 

Az 5 Fűves láláztató mind az 5 féle teakeveréket tartalmazza. Növeli a máj és a vese mikrocelluláris keringését, segíti a méregtelenitést.

Használati javaslat: minden este áztassa a lábát 20-30 percre az 5 Fűves  gyógynövény fözetébe

1- Lábáztató és Fürdőfű - Méregtelenítő és bőrszépítő

2- Lábáztató és Fürdőfű - Szív tápláló és elmenyugtató

3- Lábáztató és Fürdőfű - Ín relaxáló és aktiváló

4- Lábáztató és Fürdőfű - Nedvesség megszüntető

5- Lábáztató és Fürdőfű - Méhmelegítő hatásús

Bővebben: http://www.spiritualiskozmetika.hu/5Fu_lab-testfurdok

  - Bambuszvirág Gyógynövény Tapaszok

  A Gyógynövény Tapaszok Fajtái

Használata kúraszerűen javasolt. Egy kúra 7 egymást követő napból áll. Helyezzen fel naponta 1db gyógynövényekkel átitatott tapaszt lefekvés előtt a bővebb leírásban szereplő pontra. Hagyja fenn 8 -16 vagy 24 órán keresztül, és csak akkor vegye le, ha a melegítő hatása már elmúlt. Mindaddig folytassa a kezelést, amíg a tünetek meg nem szűnnek, és az egyensúly vissza nem áll. A tünetmentes időszakban is érdemes fenntartó kezelést végezni heti 1 alkalommal.

1-es Gyógynövényes Tapasz Hasi Zsírpárnák Fogyasztására

2-es Gyógynövényes Fiatalító Tapasz - A vitalitás Növelésére

3 as Gyógynövényes Női Tapasz – Alhasi Fájdalmakra, Rosaceás, Pattanásos Bőrre

4-es Gyógynövényes Tapasz – Gerinc Rossz Vérellátására, Idegfájdalmakra

5-ös Gyógynövényes Tapasz - Vállizületi gyulladásra, Érzékeny Testrészekre

6-os Gyógynövényes Tapasz - Gyulladáscsökkentő, Ágyéki és Deréktáji Csigolyákra

  


  

  

 

Bejelentkezés: +3620 974 75 13
E-mail: szegedi.judit19@gmail.com

Szegedi Judit
+3620 974 75 13
szegedi.judit19@gmail.com
1098 Bp. Toronyház utca 8/3