GIGI Kozmetika

Bevezetés

Kozmetikámban a hagyományos kezeléseket ötvözöm, a népi gyógymódokkal és a spiritualitás eszköztárával. Így a vendégek egy sokkal nagyobb terápiás palettáról választhatnak.

A kozmetikai kezelések közben használok: akupresszurát, reflexológiát, mágnesterápiát és a masszírozáskor energetikai és tudattér tisztítást. Ennek hatására a vendégek egy relaxált, megváltozott tudatállapotba kerülnek.

A célom, hogy a vendégeim minden segítséget megkapjanak a szépüléshez ugyan úgy, mint lelki harmóniájuk eléréséhez.

Mindenkit szeretettel várok – hagyja magát elvarázsolni!


A GIGI cégről

A GIGI Cosmetic Laboratories céget 1957-ben alapította a Magyarországon született M.E.Landau, neki köszönhető, hogy a GIGI a világ minden részén elterjedt és elismert kiváló minőséget képvisel.

A GIGI kozmetikumok vivő- és hatóanyagai természetes eredetűek, illetve a szervezethez rokon anyagokból áll. Konzerválóként növényi parabéneket, antioxidánsként pedig E vitamint tartalmaznak, emiatt a GIGI termékek magas hőmérsékleti körülmények között is hosszú ideig eltarthatók.

A GIGI termékei közül a nappali krémek mindegyike tartalmaz – UV filtert a kárós napsugárzás ellen. GIGI cégnek van egy teljes termékcsaládja, amely hipoallergén és több olyan termékcsaládja, amelyről elmondható, hogy paramedicinális jellegű, azaz gyógyhatású. A kívánt hatás eléréséhez kis mennyiség szükséges, igy alkalmazásuk nagyon gazdaságos.