GIGI Texrure Peeling

A termék ára: 16 800 Ft

Aktív összetevők:

Spirulina, bromelain, Q10, koffein, probiotikumok, DMAE, poli-γ-glutaminsav, peptidek.

Spirulina – az algakivonat fehérjéket, szénhidrátokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek együttesen működnek, hogy semlegesítsék a szabad gyökök által okozott károkat. Ezen összetevőkből álló komplex véd az UV-sugárzás és a kék fény ellen, elősegíti a bőrsejtek megfiatalodását, késlelteti az öregedési folyamatot, növeli a bőr természetes nedvességtartalmát, nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Bromelain – egy enzim, amely lebontja a fehérjéket és elősegíti a bőr rejuvenációs folyamatait, az elhalt sejtek eltávolításával a bőr legfelső rétegéről. A bromelain ananászból származik, és bizonyítottan gyulladáscsökkentő valamint duzzanatcsökkentő hatású.

Q10 – egy koenzim, amely élénkíti és felfrissíti a bőrt, védi a napsugárzás okozta károsodástól a tartósan javítja a tápanyagok felszívódását, serkenti a kollagéntermelést, és feszessé teszi a bőrt. Erős antioxidánsként nélkülözhetetlen az arcbőr védelméhez az oxidációs károkkal, a légszennyezés, a nap és a stressz által okozott károkkal szemben.

DMAE – antioxidáns, amely védi a bőr szerkezetét és rugalmas rostjait, valamint megakadályozza az öregedést és a petyhüdtséget.