GIGI Texture Szemránckrém

A termék ára: 14 200 Ft

Fő hatóanyagai:

Beautifeye: Selyemakáckéreg-kivonat. Megemeli a felső szemhéjat, eltünteti a szem körüli ráncokat. Világosítja a sötét karikákat, megszünteti a szem puffadtságát. Fokozza a bőr természetes funkcióit. Fokozza a mikrovaszkuláris hálózat- és a nyirokrendszer működését. Megakadályozza a glükotoxikus pigmentek felhalmozódását, amelyek az egyenetlen bőrtónusért és a fáradtnak tűnő szemekért felelősek. Antioxidáns hatású.

Ecoslim: Zöld kávé kivonatot és növényi koffeint tartalmaz, teljesen oldódó foszfolipidekkel kombinálva. A karcsúsításra és vízelvezetésre használt zsíroldó anyag segít a sötét karikák és a szem alatti táskák megjelenésének csökkentésében is.

Ecoskin®

Probiotikumokat tartalmaz, amelyek táplálják és támogatják a mikrobiomot, növelve a „jó” baktériumok számát, és segít szabályozni a mikrobiális egyensúlyt. Csökkenti a bőr érzékenységét, és olyan antioxidáns tulajdonságai vannak, amelyek felveszik a harcot a környezeti stresszhatásokkal; erősíti a bőr természetes védekező rendszerét, hidratál és csökkenti a bőrpírt.

Javítja a bőr természetes hidratáltságát, elősegíti a bőr puhaságát és rugalmasságát.