Sámán lélekmasszázs tréning

 

 

A sámán lélekmasszázst több mint 20 évvel ezelőtt tanultam egy Írországban élő terapeutától, elmondása szerint ő Amerikában tanulta. Nekem meg olyan érzésem van, hogy ez a technika valahonnan a távoli keletről származik. Kozmetikusként sokféle masszázst tanultam, de a sámán lélekmasszázs egyikhez sem hasonlítható. Nincs benne egyetlen olyan fogás sem, mint az általam ismertekben. Van benne, viszont sok finom érintés, simítás, nyomás és közömmel végzett széthúzás. Amire oda kell figyelni a tanulás során, az a folyamatos koncentráció és a lassú mozdulatok elsajátítása. Amikor ezt a masszázs végzem a páciensen, a koncentráció segít abban, hogy érzékeljem az energia blokkokat. Az érzékelésem ilyenkor felerősödik, és belső képek, érzések, érzetek jelennek meg bennem.

A páciens nem tudja, hogy az érintések hol kezdődnek és hol végződnek, ettől a folyamatos mozdulatsortól végtelenség érzete lesz. A külső zajok és a tudat belső zaja elcsendesedik, és egy lebegésszerű állapot jön létre, valahol az álom és az ébrenlét határán.

Ez a harmónia pont. Itt töltődhet fel újra életenergiával, és az öngyógyítási folyamatok is itt mennek végbe. A stressz és a félelmek oldódnak a páciensben és visszakapja a lekötött életenergiáit, amely felszabadító érzésben, képekben is megjelenhet.

A sámán lélekmasszázs tréninget mindenkinek ajánlom, akiben benne van a mások segítésének vágya, vagy párkapcsolatát szeretné még szorosabbra fűzni és fontos számára az érintés mély érzelmi tartalma.

Ajánlom ezt a terápiát a masszázzsal foglalkozó kollégáknak, hogy a meglévő technikáik mellé megtanuljanak egy különleges lazító, relaxáló érintést, vagy a dinamikusabb masszázsok végén levezető mozdulatsorként alkalmazzák.

A sámán lélekmasszázst, elemeit 1 nap alatt meglehet tanulni, ilyenkor két pácienssel dolgozom egyszerre, így több időt és figyelmet tudok rájuk fordítani, mintha nagy létszámú csoportban tanulnának. Mind a két páciensen végig megmutatom a masszázs fogásait, és ők is elvégzik a mozdulatokat egymáson. Ezen kívül írásos anyag is segít, hogy a masszázst a tréning után még jobban el tudják mélyíteni. Van lehetőség egy ellenőrző konzultációra is, aminek az a célja, hogy a már megtanult mozdulatsorokat a páciens önállóan elvégzi, és ha szükséges korrigálom.

Bejelentkezés: +3620 974 75 13
E-mail: szegedi.judit19@gmail.com

Szegedi Judit
+3620 974 75 13
szegedi.judit19@gmail.com
1098 Bp. Toronyház utca 8/3