A bambuszvirág® rendszer  

TRADICIONÁLIS Kínai MIAOMEI FOGYASZTÓ, MÉREGTELENÍTŐ MASSZÁZS

Bejelentkezés: 06-20 / 974-75-13

szegedi.judit19@gmail.com


 

         

Ezt a masszázst nem véletlenül hívják a "masszázsok királynőjének", hatása felülmúlhatatlan! Általában az első három nap az, amikor itt - ott kellemetlen egy - egy mozdulat. Az igaz, - nem egy kényeztető simogató masszázsról van szó. Ez az a  fajta masszázs, aminek a pillanatnyi kellemetlenség helyébe melegség, bizsergés áramlik az egész testben.

 Egyetlen masszázs sem képes ilyen mértékben helyre állítani a szervezet egyensúlyát az akupunktúrás pontok kezelésével.

Ahol energia hiány vagy többlet van testbe, ott fájdalomnak is kell lennie, mert a megrekedt energia feszíti a szerveket, az erek falát, az idegvégződéseket. A csomók, dudorok, bőrpír, a többlet jelei, mind - mind panaszok, segélykiáltások, amelyeket a test vészjelzésként küld. Azokon a helyeken ahol megreked az energia áramlása, erősen lehet érezni a masszázs hatását addig, amíg meg nem indul újra az energiaáramlás a kezelt szervben.

AZ ELSŐ ALAKALIM : INGYENES KONZULTÁCIÓ - ahol mindent részletesen megbeszélünk 

MÁSODIK ALKALOM: Kínai KÉZANALÍZIS - a tenyéren lévő pontok fontos információt adnak a páciens fizikai állapotáról, a szervek pillanatnyi működéséről. Ez FONTOS a kúrához.

              

1.) A kúra kezdete : a méregtelenítés / béltisztítás - JÁSPIS OSTYA + GYÓGYTEA /, lábáztatás / 5 Füves lábfürdővel/

2.) A MIAOMEI®  Kínai tradicionális méregtelenítő, fogyasztó masszázs kúrája 10 alkalomból áll + 2 alkalmat ajándékba kap a vendég.  A MIAOMEI masszázst lehetőleg minden nap elvégezzük, ez azért fontos, hogy beindítsa a szervezet optimális működését, így indítja be a fogyást is.

3.) A fenntartó kezelésben heti 1-2 alakommal történik a masszázs, így nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a fogyás tartós legyen. Egy-egy órát tölt a vendég a speciális akupresszúrás masszázsokkal és a pontoknak a nyomása, vezet a test átalakulásához és a fogyáshoz. A fenntartó időszakban már szinte hiányzik a megszokott masszázs.  

A hozzá kapcsolódó étrend kiegészítőkkel, gyógyteákkal és a kínai medicinákkal válik teljessé fogyasztó kúrában. Már az első masszázs után olyan érzése van az embernek, hogy a teste könnyűvé válik, mintha a föld felett lebegne.

                              

- Az energia TÖBBLET jelei:

A fájdalom, bőrpír, sötét májfolt, dudorok, meleg érzet, fejfájás, feszültség

- Az energia HIÁNY jelei: 

A fehér folt, kezek és a lábak hidegsége, gyengeség, hidegrázás, lelassulás, romló memória, étvágytalanság, alacsony vérnyomás, kevés gyomorsav.

Fenntartó masszázsokkal és a Fogyi-Nasi® termékek rendszeres szedése mellett nem csak rögzíthető a formaváltozás, hanem még napról - napra egyre többet lehet fogyni a nem kívánt feleslegből. A rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy az utasítások betartása mellett elmarad a  jo - jo effektus, ami nem csak a pénztárcát,  de az egész szervezetet és a bőrt is nagyon megkíméli.

http://www.spiritualiskozmetika.hu/BAMBUSZVIRAG_es_fogyi_nasi_arak

Mire jó még a Bambusz rendszer és a masszázsok?

Emésztési problémák, stressz, fejfájás, vérnyomás - ingadozás, ízületi gyulladások, gerincproblémák, egyszóval minden bajunkat segíti könnyebbé tenni, később pedig hozzájárulhat a betegségek megszűnéséhez is, hisz ha visszaáll az egyensúly, helyrebillen az egészség.

A MIAOMEI masszázsban 54 akupunktúrás pont kezelése történik az egész testen, amely az Qi energia kiegyenlítődését szolgálja. Ez a masszázs abban is nagyon különleges, hogy sokat foglakozik a has területével, alaposan megdolgozva a beleket, a belső szerveket, már ezek az intenzív mozdulatok segítenek beindítani vagy harmonizálni az emésztő szervrendszer működését. Az erős mozdulatok után kellemes melegség, bizsergés önti el az egész testet. Vannak részek, amik annyira lazítanak, hogy szinte el is lehet aludni alatta. Már az első masszázs után beindul a szervezet egyensúlyának a visszaállítása.

A HULUM QI masszázs az feladata a szervezetbe került méreganyagok kivezetése 9 féle módon. Ezen kívül fontos szerepet kap a masszázsban az izületek kimozgatása pl:a nyak, a fej, a vállak mozgékonysága, de ez a tradicionális kínai masszázs is  végig halad lépésről - lépésre az egész testen. Azt, hogy kinek milyen akupunktúrás pontokat kell kezelni a masszázs során, azt az kezelések elején kitöltött és átbeszélt kérdőívek alapján lehet megállapítani, mégpedig azt, hogy a paciensnél melyik szerv érintett legjobban az energiahiányban.

                                              

Bejelentkezés: +3620 974 75 13
E-mail: szegedi.judit19@gmail.com

Szegedi Judit
+3620 974 75 13
szegedi.judit19@gmail.com
1098 Bp. Toronyház utca 8/3