Vagheggi Primissima Hámlasztás Halványítás

Akció: 55 000 Ft
Régi ár: 65 000 Ft

Primissiam Hámlasztó Bőrfiatalító Halványító Kúra 4 alkalom - kezelés hetente 1x

Ajándék : Rehydra hialuronsavas termékekkel történő kezelés, fél órás arcmasszázzsal 

A hámlasztás 7 féle savval és a retinol együttes hatásával történik, érzéken bőröket is javasolt.

A kezelés 1 órás

A Vagheggi kutatás fejlesztése egy új innovatív eljárást alkalmazott, ami lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást maximális, biztonságos kezelését minden bőrtípus számára. Az eljárás során a felhám sejtjei felduzzadnak, telítődnek a speciális nedvesítő anyagokkal, köszönhetően a fokozatos és  folyamatos felszívódásnak, így sokkal befogadóképesebbek a sav molekulákra. A hámlasztó folyamatok ismétlődésével fokozódik a bőrfiatalítás. 

A kezelést kúrában 4  alkalommal ajánlom, előtte arctisztítás szükséges

A bőrmegújítás azért fontos, mert fiatalon 28 nap alatt termelődnek újra a bőrsejtek, de az idő múlásával ez az élettani folyamat lelassul, akár 60 nap is lehet. Minden bőrnek szüksége van időszakosan hámlasztásra, hogy gyorsítsuk a bőrmegújítás folyamatát, növeljük a bőr hatóanyag felvételét. Az eredmény simább, feszesebb, tömörebb, egyenletes színű élettel teli arcbőr.

Otthoni használatra : Primissima hámlasztó savas korong - heti 1x - hámlasztó kúra után használjuk és a Primissima savas 24 órás hidratáló krém minden nap. 

A kúra nagyon fontos fényvédő termék, pl. az Emozioni Plus antistressz városi cseppecskék SPF50+ használata is!

 A TERMÉKEK BŐRGYÓGYÁSZATILAG ÉS NIKKELRE TESZTELTÉK.

Mi garantálja a biztonságot és a hatékonyságot?

A Primissima termékek hatóanyagrendszere nagyon összetett, 7 féle savat tartalmaz bőrmegújító hatással (AHA és PHA savakat, glikol sav, alma sav, citromsav, tejsav, mandula sav, glükonolakton, pirrolidon karbonsav). Ezeknek a savaknak az összetett hatása biztosít egy nagyon jól tolerálható bőrmegújítást.  Felgyorsítják az új hámsejtek képződését és a bőr kollagén termelését is serkentik, ami a rugalmasságot fokozza.

A savak mellett bőrépítő hatóanyagokat is találunk, retinolt, és a Maracuja kivonatát, a Maracuja nagyon gazdag C-vitaminban és ebből nyerik a Primissima termékcsalád speciális hatóanyagát, a Maracuja magjából állítják elő, eco-friendly, garantáltan fenntartható módon. Értékes lipidekben gazdag, vitaminokban és polifenolokban, a magok olajából molekuláris desztillációs szabadalmaztatott eljárással állítják elő. Ez a hatóanyag egy értékes díjat is nyert: In-cosmetics® Best Ingredient Award GOLD, stimulálja azokat a bőrben lévő molekulákat, amik a regenerálásban és a bőrszövet újjáépítésében vesznek részt.

A Primissima termékek sokoldalú hatóanyag szinergiája alkalmas a különböző bőrigényekre, az érzékeny bőröktől a megvastagodott bőrökig, a pigmentfoltok kezelésére és a súlyos bőrproblémáktól a kevésbé látható problémákig. Ennek az összetettségnek köszönhetően a Primissima bőrkezelési metódus nem egy egyszerű savas hámlasztás, hanem egy komplex bőrszerkezet javító eljárás.

Aktív mollekulák: Glükonolakton - poliszaharid, íntenzív, hosszatartó hidratáló hatássa. Hatékony antioxidáns

Glikol sav - képes a bőr mélyebb rétegeibe beszívodni, egészen az irha rétegig, javítja a keringést, segíti a hatóanyagok felszívodásást

Alma sav - AHA / alfa-hidroxi sav / kulcsszerepet játszik a sejt energiatermelésében

Tejsav - fokozza a többi sav hatását, erősen hidratál

Citrom sav - összehúzó, hámlasztó, halványító hatású

Mandula sav - hámlasztó, halványító hatású, aknés, bőrproblémás, pigmentált bőrökre alkalmas

Pirrolidon Karbonsav - kíváló nedvesitő anyag, aktív hidratálást biztosít A bőr lipid rétegének alkotó része, ami a bőr védelmét biztosítja a külső káros hatásokkal szemben.

Maracuja kivonat - nagyon magas C-viatminban, ebből nyeri a Primissima termékcsalád speciális hatóanyagait