Vagheggi 75-15 Prémium Bőrfiatalítás

A termék ára: 25 500 Ft

VAGHEGGI 75-15 PRÉMIUM BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS

A bőrápolás az arcápolással kezdődik! A Vagheggi fitokozmetikai termékei minden korosztály és bőrtípus számára természetes hatóanyagokkal működő megoldást nyújtanak. Fedezze fel a kifinomult formulákat, amelyek segítenek megőrizni és javítani az arc bőrének állapotát ilyen termékcsalád a 75-15 prémium kezelés.

Minél idősebbek leszünk a genetikánk annál inkább fontos szerepet játszik az egészségünk és a bőrünk állapotában. A gének (szekvenciák) alkotják a DNS-t, kódokat közvetítve működnek, melyekkel speciális proteineket szintetizálnak, ezzel lehetővé téve az élettani folyamatokat. Néhány gén, úgy tűnik, hogy kötődik a fiatalsághoz, „a hosszú élet titkához”. Ezeket a géneket tanulmányozva megállapítható, hogy nagyon fontos szerepet játszanak az öregedés folyamatában, ez által a bőr öregedésének folyamatában is.

Összefoglalva: a kutatások szerint egyesek a genetikai programjuk szerint gyorsabb ütemben öregszenek, ami néhány gén szekvenciájának kis különbségeihez kötött, ha ki vannak téve negatív életmódbeli hatásoknak, mint a dohányzás, elhízás, mozgásszegény életmód, akkor hajlamossá válnak egy még gyorsabb biológiai öregedésre.

Kezelés közben, egy speciális maszkban, majd kezelés után így néztem ki. Nagyon finom, rugalmas, bársonyos lett a bőröm - igazi prémium kezelést kaptam.

            

Az új fiatalság protein,a legújabb felfedezett neve Klotho a görög Cloto után kapta a nevét, az elnevezés a görög mitológiából ered, így hívták azt, aki a sors fonalát fonta, a tudósok szerint ez az új FIATALSÁG PROTEIN, mert nagymértékben részt vesz azokban a folyamatokban, melyek az optimális sejtműködést tesznek lehetővé, részt vesznek a DNS önjavító mechanizmusában és a méreganyagok eltávolításában.

Ez az értékes hatóanyag a legjobb feltételeket tudja biztosítani a bőr fiatalságának megőrzéséhez. Ez a hatás «lifespan» a sejtek élettartamára egy új anti aging fegyver, mely a Vagheggi termékeinek hatékonyságát erősíti, a bőr öregedésének gátlásában. 

Ezt a molekulát a kutatok a Pistacia lentiscus fája gyantájának kivonatából nyerik ez a 75-15 termékcsalád értékes hatóanyaga

Ezen kivűl sok már fontos hatóanyagot is tartalmaznak a termékek: pl: amesztit / hidratál, feszesít/, búzavirág kivonat /védőpajzs/, Golgota virág / omega-6 zsírsavak, extra táplálás/, kókusz olaj/ A,- E-vitamin/, mandulaolaj / bőröregedést gátló/, Karité vaj /antioxidáns, A,-E,-D vitamin/, Cupuaqú vaj / képes saját súlyának 440% vizet felvenni, hidratáló hatás/, barna alga 6 antioxidáns, stimulálja a kollagén termelést, csökkenti a mikro ráncokat- anti-aging hatás/, Vörös alga / 725-ban stimulálja a kollagént/, Aloe vera / nyugtat, hidratál/, homoktövis kivonat / omega7, regenerálás, atioxidáns/, Retinol acetát- / A-vitamin, tömöríti a bőrt /, Hialuronsav / ráncsimító, hidratáló, vízmegkötő /, Béta-glukán / regeneráló, bőröregedést gátló/.