GIGI New Age G4 Ránctalanítás

A termék ára: 23 500 Ft

NEW AGE G4 - A többszintű bőrregeneráció új korszaka - 23.500 Ft / 90 perc

A GIGI LABORATORIES által kifejlesztett G4 termékcsalád új korszakot nyit a kozmetikai életben, és 4 szinten – mikrobiom, epidermális gát, epidermisz és irha- intenzíven küzd az öregedés jelei ellen. A G4 termékcsalád a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, amelyek ellensúlyozzák az öregedést kiváltó tényezőket és hatékony többszintű ránckorrekciót biztosítanak, miközben jelentősen javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Antioxidáns komplexe megakadályozza az oxidatív stresszt és a lipidperoxidációt a stratum corneumban. Segít a sejtes immunitás erősítésében, és a sejtmembránok védelmében is. 

A terméksor biztosítja a természetes hidratáltság helyreállítását a Natural Moisturizing Factor (NMF) komponensek kiegészítésével és szintézisének serkentésével, miközben serkenti a természetes hyaluronsav termelődését. A mélyebb peeling eljárások és az eszközalapú invazív kezelések agresszív hatásai miatt az epidermális gát vagy a dermális mátrix sérülhet. A NEW AGE G4 kezelés képes a sérült stratum corneum helyreállítására és stimulálására, valamint az extracelluláris mátrix tartalékainak feltöltésére.

A P.C.M. komplex aktív sejtanyagcsere serkentő hatásának köszönhetően, fokozódik az extracelluláris mátrix komponensek, aminosavak, poliszacharid komplexek és stratum corneum komponensek termelése.

A bőrrétegek legfontosabb része, az extracelluláris mátrix felelős a sejtek anyagcseréjéért és diffúziójáért annak teljes életciklusa során.  Az extracelluláris mátrix aktivitásának fenntartása és erősítése közvetlenül hozzájárul az új sejtek növekedéséhez, javítja a bőr gyógyulását, erősíti a kollagén és elasztin rostok közötti kötéseket, valamint feltölti a sejtenergiát. Az intercelluláris kommunikáció stimulálása a bőr optimális működéséhez vezet:

A New Age G4 kezelés hatása:

  • Stimulálja és regenerálja a bőrt
  • Mély hidratálást biztosít
  • Antioxidánsokkal védi a sejteket
  • Erősíti és helyreállítja az epidermális gátat
  • Elősegíti a napozás és agresszív kozmetikai eljárások utáni felépülést
  • Javítja a bőr textúráját, kisimítja a mikrodomborzatát
  • Lenyűgöző lifting hatást hoz létre
  • Aktiválja a sejtanyagcserét