GIGI New Age G4 mega oil szérum

A termék ára: 35 700 Ft

Ez a szérum természetes olajok koncentrált  komplexét tartalmazza, amelyek táplálják a bőrt és serkentik a sejtanyagcserét, hogy megerősítsék a bőr összes funkcióját. A különleges a G4 termékekben szereplő 7 olaj komplexen kívül (Midsummer Night’s Dream Oil), moringa-, cseresznye-, mandarin- és uborka olajokat tartalmazó szérum A-, C-, E- és B5-vitamint, valamint ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek azonnali ragyogást kölcsönöznek a bőrnek. Ezek a természetes olajok erősítik és regenerálják a bőrt. A napi használat során a bőr textúrája jelentősen javul, a bőr puhább és rugalmasabb lesz.

Hatóanyagok:

Tonizálás, táplálás: Midsummer Night’s Dream Oil, cseresznye olaj, uborka olaj, mandarin olaj .Lifting: Lift Oleactiff®. Hidratálás barrier javítás: Ceramide 2, bizabolol. Antoxidáns védelem: E- vitamin, C-vitamin észter, Q 10 vitamin

Multi-lifting hatása helyreállítja a belső és időrendi bőröregedés hatásait azáltal, hogy hat az öregedés látható jeleire, beleértve a bőrréteg kisimítását és feszesítését, a mély ráncok csökkentését és a finom vonalak korrigálását.

Azonnali, gyors lifting hatása van, amely idővel erősödik.

Lakossági kiszerelés: 30 ml