GIGI New Age G4 Feszesítő Maszk

A termék ára: 17 700 Ft

A New Age G4 sorozat új terméke ötvözi a hab textúrát  olyan összetevők komplexével, amelyek valódi és látható feszesítő eredményeket biztosítanak már az első használat után.

A habmaszk biztosítja a PCM (peptid+ceramid+mátrix) komplex optimális és aktív használatát. A gazdag hab textúra elősegíti a praktikus, egyszerű használatot és  látványos lifting hatást biztosit.

A lifting habmaszk két fő előnyt ötvöz:

  • táplálja a bőrt olyan összetevőkkel, amelyek elengedhetetlenek a egészséges állapot eléréséhez
  • azonnali lifting hatást biztosít.

A habmaszk energetizálja, hidratálja, simítja bőrt, miközben frissé és üdévé varázsolja azt. Bármely életkorban és bőrtípusra alkalmazható. A maszkkal végzett kezelés után az arcbőr kisimul, az arcvonások feszesebbé válnak.

Összetevők:

Peptidek + Ceramidok + Mátrix – Egy innovatív komplex, amely a bőr minden rétegében működik. Térfogatot és feszességet ad a támasztó szöveteknek, megőrzi a bőr barirrjének egységét. Segít helyreállítani a bőr textúráját, erősíti rugalmasságát, és simább és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz az arcnak.

ARGIRELINE (ACETYL HEXAPEPTIDE-8)

A botulinum toxin biztonságos alternatívája külső használatra. Ugyanarra a ráncképző mechanizmusra hat, de eltérő módon. Ellazítja az arcizmokat, de a természetes arckifejezések megmaradnak. Folyamatos használat mellett az izommozgás csökken, a bőr kisimul, a ráncok csökkennek.

Ceramidok

A ceramidok az bőr szarurétegében a lipidkomponensek körülbelül 50%-át teszik ki. A 2-es és 6-os ceramidok támogatják a sejtosztódást, védenek a sugárzástól, és biztosítják a hámsejtek normál lecserélődési sebességét, miközben fenntartják az egészséges mikrobiomát (jó baktériumflóra) és megakadályozzák a mikroorganizmusok behatolását. A ceramidok védőgátat hoznak létre, hogy megakadályozzák a láthatatlan vízleadást, ami jelentősen csökkenti a bőr rugalmasságát és ráncok kialakulásához vezet. A New Age G4 készítményekben található ceramidok megkötik a zsírsavakat, a glicerint és a hialuronsavat fenntartva a bőr optimális hidratáltságát.

Természetes glicerin és hialuronsav – Olyan összetevők, amelyek elősegítik a bőr gyors hidratálását és nedvességtartalmának megtartását.

Onopordum ancanthium (Skót bogáncsból származó botanikai kivonat) –  Hatóanyagként segít megvédeni a bőrt a kiszáradástól és a külső stressztől. A növény gyógyító tulajdonságairól ismert, serkenti a hámsejtek természetes helyreállítási és megújulási folyamatait, fokozza annak védő funkcióit. Antiszeptikus hatást fejt ki. Gátolja a láthatatlan vízleadást.

A habmaszk használata heti rendszerességgel javasolt. Különleges esemény előtt a maszk használata hetente 2-3 alkalomra növelhető. Az optimális eredmény érdekében ajánlatos a New Age G4 sorozat további termékeit beépíteni, amelyek megerősítik a maszk bőrre gyakorolt hatását, fokozzák a „Hamupipőke” hatást és meghosszabbítják az eredményeket