GIGI Biozon szérum

Biozon Age Renewal ránctalanító szérum

Luxus mimikai ránctalanító, amely látványos "botox" hatást érhető el

A Biozon Dougle Effect ránctalanító szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb rugalmasabb bőrt eredményez. Nagy koncentrációban tartalmazza a mimikai ránctalanítás érdekében a három legkorszerűbb izomműködés blokkoló hatóanyagot /argire-line, SNAP, SYN-AKE/.NEM BÉNÍT, hanem RELAXÁLJA AZ IZMOKAT - LASSÍTJA AZ IZMOK ÖSSZEHÚZODÁSÁT.

A szérum minden bőrtípusra alkalmazható, mimikai ránctalanító készítmény. Bátran használható minden páciensnek az életkortól függően ráncmegelőző, illetve ránctalanító készítményként!

GIGI Biozon szérum

53 500 Ft

GIGI Biozon szérum

Luxus mimikai ránctalanító, amely látványos "botox" hatást érhető el

A Biozon Dougle Effect ránctalanító szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb rugalmasabb bőrt eredményez. Nagy koncentrációban tartalmazza a mimikai ránctalanítás érdekében a három legkorszerűbb izomműködés blokkoló hatóanyagot /argire-line, SNAP, SYN-AKE/.NEM BÉNÍT, hanem RELAXÁLJA AZ IZMOKAT - LASSÍTJA AZ IZMOK ÖSSZEHÚZÓDÁSÁT.

Lakossági kiszerelés 50 ml