DEMA PEN

Kollagén Indukciós Terápia

A legújabb csodafegyver a ráncok ellen


Mi történik a bőrrel?

Az életkor előrehaladtával, a nem megfelelő kozmetikumok használatának és a  káros környezeti hatásoknak köszönhetően, a bőr veszít optimális hidratációjából és a rugalmasságából.  A szaruképzés folyamata egyre több időt vesz igénybe, amelynek köszönhetően a bőrfelszínen felhalmozódnak az elhalt hámsejtek. Ebből az  következik, hogy a bőr fakó és fénytelen lesz, valamint lelassul az alsóbb bőrrétegben keletkező és a felszín felé haladó fiatal sejtek képződése.

Ez a blokkoló hatás a bőröregedés folyamatának egyik alapvető oka.

A bőrfiatalítás, ránctalanítás és a hatóanyagok mélyebbre juttatása elképzelhetetlen a felhalmozódott keratin réteg eltávolítása nélkül, amelyre kiváló kezelést nyújt a Drema Pen apró tűi. Azonnali bőrmegújító folyamat indul be, azáltal, hogy az alsóbb bőrrétegben található sejtek szabad utat kapnak a bőrfelszín felé és megújulhatnak.


Kollagén indukciós terápia a Derma Pen

A Derma Ren apró mikro sérüléseket okoz a bőr felszínén, evvel erőteljesen aktiválja a  kollagén és ellasztin szálak termelődését, beindul a  bőr önregenerációs folyamata.
Tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a tág pólusok, hegek halványodnak, eltűnnek. Megindul a sejtosztódás folyamata és felgyorsul a nyirokrendszer tisztító  mechanizmusa. A fokozódó kollagén termelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége, az eredmény, simább, fiatalosabb, feszes arcbőr. A Derma Pen kezelés után, hosszú távú hatást kifejtő mezoterápiás steril hatóanyagok, könnyebben és mélyebben hatolnak a bőrbe - így hatásuk hosszú távú. 
A bőrszerkezet  fizikai (Derma Pen) megnyitása után, a bőrtípusnak megfelelő kémiai hatóanyagot juttatunk a bőrbe, majd  nyugtató arcmaszk segítségével csökkenti az irritáció hatását.

A kezelés fájdalommentes, az alkalmazott helyi érzéstelenítő krémtől.

Derma Pen a legújabb csodafegyver

A Derma Pen a Derma Roller továbbfejlesztett változata a kezelés alapja egy néhány éve szabadalmaztatott eljárás. Használata egyszerű és biztonságos. A kezelés menete pontosan megegyezik a Derma Rolleréval. A kis tűk mikroszkopikus nagyságú lyukacskákat ejtenek a bőrön. Szervezetünk védekező "gépezete" azonnal érzékeli ezt a támadást, és válaszként beindítja a sejtmegújulást: felgyorsítja a kollagén és az ellasztin sejtek termelődését, a regeneráló és aktiváló folyamatokat.
 


Látványos és tartós eredmény a Derma Pen-nel 
 

  Bőrfiatalítás - kollagén, ellasztin képződés beindítása

         Megereszkedett arc, nyak  bőr kezelése

              Hegek kezelése, sebek összehúzása, arckezelés után is

                   Májfoltok halványítása és egyéb bőrhibák javítása    

                       Mély és felszíni rácok hatékony simítása

                              Szeborreás bőrnél pórusok finomítása

A  kezelés menete

Letisztítás Recovery pH semleges szappannal

 Ester C Rizs selyem savas peeling

Érzéstelenítő krém felhelyezése

Derma Pen kezelés a - arc, nyak területén 

Speciális fertőtlenítés

GIGI és Koreai különleges anti-aging szérumok + Lux Star készülék

Nyugtató pakolás + otthonra is

Tápláló kémmel lifting kezelés 

A Derma Pen kezelést lehet végezni arctisztítás előtt is -

Minden a szeborreás bőrökre, könnyíti a kezelést

Milyen gyakran végezzük a kezelést?

Jelentős eredmény már 1-2 kezeléstől várható, de tartós hatást kúraszerű  / 4 alakalom / alkalmazással érhető el, két hetente 1x ismételhető, majd a kivánt cél eléréséig lehet folytatni. A kezelés érdemes télen és tavasszal végezni, hogy az erősebb napsütés pigmentációjától megóvjuk a bőrt.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelést követően a bőrt öt-hat óráig nem érheti víz, az arc nem sminkelhető. A kezelést követő 72 órában óvni kell a bőrt az erős UV sugárzástól (nap, szolárium). A kúra eredményessége érdekében naponta 2.5 liter folyadék ( tisztított víz) fogyasztása javasolt. Az kezelés után néhány óráig  bőrpír jelentkezik. 

Kezelés előtt és után

                

Bejelentkezés: +3620 974 75 13
E-mail: szegedi.judit19@gmail.com

Szegedi Judit
+3620 974 75 13
szegedi.judit19@gmail.com
1098 Bp. Toronyház utca 8/3