Édes Mámor – Csokimasszázs különlegesség 70%-os Belga Csokival

Arc - nyak - dekoltázs területén

 

Néhány év a kozmetikai kezelések között egyre nagyobb divat lett, a delikáteszkezelések, amelyek új színfoltot jelentenek a kozmetikai szolgáltatások palettáján. Ezek az ínyencségek lehetnének akár egy híres étterem speciális alapanyagok is, az egyik ilyen kedvelt csemege, a csokoládé.

 

Kinek javasolt a csokimasszázs?

A csokimasszázs mindenkinek ajánlom, akinek fontos télen is bőre ápolása és szeretné megőrizni bőre rugalmasságát, simaságát az évek múlásával is. A bőr hidratált, finom, bársonyos tapintású lesz, ami ebben a hideg időben különösen fontos. Ezért a téli hónapokban mindenkinek ajánlott a csokimasszázs exkluzív hatóanyagait és a masszázs, pihentető, lazító érintését megtapasztalni.

A kezeléseket hetente ajánlott ismételn a téli hónapokban.

 

A csokoládé története röviden:

A csokoládé a trópusi kakaófa magjából készül, ami nagyrészt Nyugat–Afrikából származik. A fa hivatalos neve Theobroma Cacao, ami görögül annyit tesz: „az istenek eledele”. Csokoládé kultikus imádata a régi időkre vezethető vissza. A Maják idejében még kesernyés, chilis, fűszeres ízű volt a csokoládé, de a 16. századtól már Európában is ismerté vált ez a forró kesernyés, édes ital.

 

A csokoládé belső hatásai:

A csokoládé körülbelül 300 ismert vegyületet tartalmaz, többek között serkentőszereket, például: koffeint és teobromint. Élettani szempontból fontos komponens a hisztamin, a szerotonin.

Évezredek óta gyógyhatása is közismert. A keserű csokoládé a legújabb tudományos kutatások szerint természetes vérnyomáscsökkentő hatású.

A magas 60-70%-os - kakaótartalmú csokoládé hatékonyan csökkenthető az érelmeszesedés kifejlődése, az infarktus, e mellett köhögés csillapít és védi a bőrt a kiszáradástól. Az étcsokoládé frissen tart koffeintartalmának köszönhetően az étcsokoládé jelentős frissítő hatással bír.

Összehasonlításként 1 csésze kávé: 40 mg koffeint, egy tábla csokoládé: 50-60mg koffeint tartalmaz.

 

 A csokimasszázs bőrre gyakorolt hatása:

A csokoládé puhítja, hidratálja és selymesen bársonyossá és rugalmassá teszi a bőrt, ezáltal késlelteti a bőr öregedési folyamatait. A csoki endorfin termelésre gyakorolt pozitív hatása bőrön keresztül is érezhető, így nemcsak a testet, hanem a lelket is regenerálja. A kezelés hatására kívül, belül kiegyensúlyozottabbá, pihentebbé válunk.

A csokoládé rengeteg értékes tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, ezért ezeket, a hatásokat a bőr is élvezheti a csokimasszázs közben. A hidratáló csoki krém és csokoládé olaj mellett 70-80 % kakaótartalmú fekete csokoládéval történik a masszázs. A csoki krém a magas kakaó tartalmán kívül kakaóvajat, kakaó olajat, természetes aromákat, illatanyagokat és hidratáló komponenseket tartalmaz.

 

A csokimasszázs kezelés menete:

A csokimasszázs igazi kényeztetés, amely az arc,- nyak,- dekoltázs területén történik. A csokismasszázs gyakorlatilag klasszikus relaxáló masszázselemekből áll, amit energetikai kezelés egészít ki.

 

  1. A bőrfelület letisztítása
  2. Enzimes  bőrradír használata
  3. Csoki hidratáló krémmel történő masszázs
  4. A legjobb minőségű 70%-os Belga csokoládépakolás

Ajándék:  forró csoki ital minden kedves vendégnek

Bejelentkezés: +3620 974 75 13
E-mail: szegedi.judit19@gmail.com

Szegedi Judit
+3620 974 75 13
szegedi.judit19@gmail.com
1098 Bp. Toronyház utca 8/3