ÚJ GIGI RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS 

BIOPLAZMA TERMÉKCSALÁD

A tökéletes bőrmegújító rendszer

GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer az alábbi problémákra:

ráncok, tág pórusok, laza tónus,

dehidratáltság, pigmentációk, fakó,

sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer.

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások.

Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, hosszabb regeneráló kényeztető kezelést vagy kezelési kúrát.

 A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki.

A BiotechMarine a legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tenger szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő

BIOPLAZMA KEZELÉS AKCIÓS KÚRÁBAN:

http://www.spiritualiskozmetika.hu/akcio

BIOPLAPZA Hatásai a Bőrre

Az algákban lévő hatóanyagokat, tiszta energiának is nevezik, amelyek növelik a bőr nedvesség megkötő képességét, felduzzasztják a kollagén és ellasztin rostokat. Omega zsírsavak kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököt és védik a bőrt az öregedés jeleitől. A magas MMF-tengeri hidratáló faktor-tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálják és feszesítik a bőrt. Csökkenti a pattanásokat kiváltó baktériumok számát, hormonális okból kialakult túlzott faggyútermelést, ezáltal csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.

 

BIOPLAZMA Supreme Hidratáló Nappali Krém SPF-20

Bőrtípus: vízhiányos, zsírhiányos
Kiszerelés: 50 ml/ 

Luxus ránctalanító, regeneráló, feszesítő, hidratáló krém.  A Bioplasma termékek 5 különleges alga kivonatát tartalmazzák rengeteg aminosavval, vitaminnal, ásványi anyaggal. Intenzív, hidratáló, tápláló, feszesítő krém.  Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Új életerővel tölti fel a bőrt. Teljes körű UVA- és UVB védelmet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

A száraz bőrre készült hidratáló krém az alábbi problémákat kezeli: ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság. Teljes körű 20 faktoros fényvédelemmel látja el a bőrt. Az algákon kívül mélyhidratáló hyaluronsavat, antioxidáns E-vitamint és nyugtató bisabololt tartalmaz.
Rendkívül száraz vagy erős napfénynek kitett bőr esetén először a Bioplasma supreme vagy az Oxygen Prime szérumot használja! Sminkelés előtti alapozónak is kiváló.

BIOPLAZMA Supreme Hidratáló Nappali Krém SPF-17

Bőrtípus: zsíros, mitesszeres, kombinált

Kiszerelése: 50 ml/ 

Luxus, Intenzív hidratáló, feszesítő krém. Csökkenti a pórusok méretét, folyamatos használata megszünteti a bőr olajos csillogását. Teljes körű UVA- és UVB védelemmel látja el a bőrt. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

A zsíros bőrre készült hidratáló krém az alábbi problémákat kezeli: ráncok, tág pórusok, mitesszerek, laza tónus, dehidratáltság, pigmentáció, fakó, sápadt bőr, értágulatok, rugalmatlanság.

BIOPLAZMA CC Correktor /színkorrigáló/ Nappali Krém SPF-15

Bőrtípus: minden bőrtípusra
Kiszerelés: 75 ml/ 

A CC a colour corrector rövidítése magyarul színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó, a kettőnek kombinációja. A - BB - krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít.  Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Biztosítja a bőr egész napos hidratálását, vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, teljes körű UV védelmet biztosít, nyugtatja, revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.

http://www.spiritualiskozmetika.hu/GIGI-kozmetikumok-otthonra

Az 5 különleges alga kivonat:


Sahel Scenedesmus
Ezt a hatóanyagot tiszta energiának is nevezik, serkenti az élettani biokémiai folyamatokat és a sejtek regenerálódását. Növeli a bőr nedvesség tartalmát és nedvesség megkötő képességét. Semlegesíti a szabad gyököket így akadályozva a sejtek DNS-károsodását. Felerősíti a sejtlégzés hatékonyságát, a bőr természetes védekező képességét. Nyugtatja a bőrt, csillapítja az irritációt, a bőrpírt.


Chondrus Cripsus
Természetes feltöltőnek is hívják.  Feltölti nedvességgel nem csak az epidermiszt, hanem a mélyebb területeket is, felduzzasztja a kollagén és elasztin rostokat
. Azonban nem csak beviszi ezt a nedvességet, hanem meg is tartja azt. Emellett azonnal nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Alaria Esculenta
Omega zsírsavjai kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököket. Kollagenáz blokkoló tartalma védi a rugalmas rostokat, miközben többi hatóanyaga ösztönzi a kollagén szintézis. Az Alaria kivonat elősegíti a hialuronsav szintézist, miközben felerősíti a sejtlégzést és a sejtek közötti energiaáramlást.Laminaria
Antibakteriális hatásának köszönhetően csökkenti a pattanást és mitesszert kiváltó baktériumok számát. 5-alfa reduktáz enzimgátló megakadályozza a tesztoszteron átalakulást, így gátolva a hormonális okokból kialakult túlzott és megváltozott összetételű faggyútermelést. Ezek által csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.Codium Tomentosum
Magas MMF tartalmának (Marine Moisturizing Factor) magyarul: tengeri hidratáló faktor tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja a bőrt. Alfa-hidroxisav tartalma elősegíti a bőr megújulást. Szalicilsav tartalma csökkenti a gyulladásokat.


 

Bejelentkezés: +3620 974 75 13
E-mail: szegedi.judit19@gmail.com

Szegedi Judit
+3620 974 75 13
szegedi.judit19@gmail.com
1098 Bp. Toronyház utca 8/3