GIGI City Nap Platinum Melegítő Maszk

A termék ára: 23 300 Ft

A City NAP Platinum maszk egy tisztító, regeneráló melegítő maszk, amely egyedülálló kémiai összetevői a bőrrel való érintkezésekor hőt, illetve energiát szabadítanak fel. Alapja egy aminosav-komplex, amely elősegítik az elasztikus rostok szintézisét.

A Platinum melegítő maszk a bőr professzionális, mélyreható kezelését három lépésben fejti ki. Első lépésben a maszk áttetsző réteget képez a bőrfelületen, ezáltal növelve a nedvességtartalmat, stimulálva a kapillárisokat és megnyitva a pórusokat. A második lépésben a bőr masszázsra adott reakciója kiváltja a fűtőhatást, így a pórusokat eltömítő makacs szennyeződések és az elhalt hámsejtek fellazulnak. Végül a befejező lépés következik, amikor 10-15 percig hagyjuk hatni a bőrön, ekkor a maszk növeli a bőr hatóanyag felvevőképességét, és az aktív tápanyagokat mélyen bejuttatja.

Előnyei:

  • Fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, megköti és semlegesíti a szmogból eredő káros anyagokat, és megakadályozza ezek túlzott felhalmozódását.
  • Létfontosságú aminosavakat, fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és antioxidánsokat visz a bőrbe.
  • Növeli a bőr természetes nedvességtartalmát, és hőt termel, ezzel elősegítve a fibroblasztok vérellátását, így ezek erősebb, egészségesebb kollagént és elasztint képeznek.
  • Hatása azonnal látható.
  • Megelőzi a mitesszerek kialakulását és a felesleges faggyú felhalmozódást, kezeli a napsugárzás és a környezeti szennyeződés okozta károkat, továbbá létfontosságú regeneráló összetevőkkel látja el a bőrt.

A maszk eltávolítása után a bőr ragyogó, tiszta és sugárzó hatást kelt, amely a simaság érzésével és láthatóan simább textúrával párosul. A bőr azonnal fiatalabbnak látszik, és nő annak rugalmassága. Az eredmények maximalizálása érdekében a maszk eltávolítása után  szalon kezelés esetén feltöltő lépésekkel folytassuk a kezelést. Otthoni bőrápolás esetén a platinum maszk eltávolítása után a City Nap szérum és hidratáló használatát javasoljuk.

Ne használja rendkívül száraz, érzékeny, értágulatos bőrön!

Hatóanyagai: Zeolit, Na PCA, SOLIBERINE® (Buddleja offi cinalis kivonata), RonaCare® RenouMer (Polysiphonia Elongata vörös alga kivonata), körömvirág kivonat, SPIRULINE AP (Spirulina platensis citoplazma kivonata), E-vitamin, RODACEA (Rhodella violacea mikroalga teljes kivonata).