Reinkarnációs utazás előző életekbe

 

Reinkarnáció vagy újra testet öltés

Az embert midig érdekelte létezése eredete. Honnan jöttem? Ki voltam?

Valami ősi, nagyon erős vonzódás van bennünk az egységhez, a teljességhez - ahonnan jöttünk és ahová lelkünk újra visszahúz. Ezt a különleges érzést keressük a reinkarnációs utazásban. A valóságot megtapasztalni az illúziók világa helyett. Sok a kérdésünk létezésünkkel kapcsolatban és van amikor elveszünk az idő körforgásában. Vannak olyan kérdések is, amikhez erőteljes érzelmek társulnak, és nem értjük az okát. Ilyenkor érdemes a reinkarnációs utazásban megnézni, ezeknek az érzelemnek az előző életből jövő eseményeit.

Ebben a különleges utazásban végignézheti az érdeklődő, egy előző életének minden fontos eseményét és találkozhat jelen életéből ismert emberekkel. Megjelenik az utazás során a belső szellemi gyógyítója és szellemi vezetője. A szellemi vezetőjének teszi fel azokat a kérdéseket amelyekre szeretne választ kapni. A vezető válaszait különbözőképpen lehet megkapni pl: belső hangként, de jöhet gondolatként, képben, vagy érzésben.  A hétköznapokban tudatunk korlátaival akadályozzuk magunkat, hogy a kérdéseinkre a választ megkaphassuk. Így Isteni bölcsességünk magunk előtt rejtve marad.

 

Gyakori kérdések

 • Van-e karmikus kapcsolatom a férjemmel, gyerekemmel, szüleimmel, stb.?
  • Találkoztam-e velük előző életemben?
  • Milyen kapcsolatban voltunk?
  • Mit nem tudtunk előző életünkben megtanulni egymástól?
  • Miért kellett újra találkoznunk?
 • Elmúlt életem eseményei hozzájárulnak-e jelen életem betegségeihez, félelmeihez?
 • Hogyan akadályoztam magam a múltban, hogy boldog és megelégedett legyek?
 • Honnan erednek bűntudati súlyokkal terhelt önképviseletem?

 

Az utazás menete

Az utazás relaxációval és energetikai tisztítással kezdődik. Ezután egy speciális szimbólum segítségével az érdeklődő képes éber transzállapotban felidézni előző élete fontos emlékképeit, érzéseit. Bármelyik érzékszerven keresztül jöhet be az információ mindegyik egyformán fontos. Az emlékképek és érzések nem a tudatos tudatból származnak, nem az utazó találja ki, hanem a mentál testbe tárolt képek és élmények jönnek a felszínre. Fontos tudni, hogy csak olyan előző élet képeit, érzéseit fogja látni, amire lelkileg és szellemileg felkészült!

Az átélt élmények beépülnek a jelen élet tudatosságába és így változtatnak a merev nézőpontokon. Nyitottabb tudatosság, nézőpontváltás nagyobb empátiát hozz létre, így mások szemében és szívében láthatjuk meg a valódi önmagunkat.

Mindenkinek ezt a valós önkép megtapasztalását kívánom az életeiben! Jó utazást!