A GIGI új termékcsaládja a RECOVERY
 
Megoldás a gyulladásra, eritémára, rozaceára hajlamos, allergiás érzékeny bőrök kezelésére.
 
Kedves vendégeim! Szeretném bemutatni a fantasztikus hatású GIGI RECOVERY termékcsaládot, amely a legújabb kutatási eredményeken alapuló nővényi őssejt terápiás bőrkezelést tesz lehetővé. Ez a kezelés alapjaiban változtatja meg az érzékeny, rosaceás és ráncosodásra hajlamos bőrök kezelését. Recovery, egy gyógyászati terméksor, mely a bőr különböző igénybevételéből- arckezelések, hámlasztások, plasztikai műtétekből származó problémáinak kezelésékre lettek kifejlesztve és tesztelve.
 
 
Kinek ajánlott a Recovery termékcsaládot?
Minden páciensnek a bőrfiatalításra, ránctalanításra, de kifejezetten ajánlót a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, gyógyítására.
Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését.
 
A krém 100%-ban mentes az illatanyagoktól, színezékektől, tartósítószertől, parafinoktól, szilikonoktól és állati eredetű anyagoktól.
 
 
Fő hatóanyagai:
Egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva. Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy az alma őssejtjeiből nyert kivonat 92%-kal serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel a bőrt, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrterület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenálló képessége, és a sejtek élettartama nagymértékben megnövekszik.
A fiatal őssejtek képesek 28 nap alatt felépíteni az új hámszövetet, de az idős sejtek erre már nem képesek. Amikor az idős őssejteket Malus Domestica, vagyis almából kivont őssejtekkel kezelték, azok ugyanolyan egészséges sejtosztódásra voltak képesek, mint a fiatal őssejtek
 
 
Hogyan működik?
Hogyan képes egy növényi őssejt egy emberi bőrben található humán őssejt élettartamát meghosszabbítani, egy fajta energiaboaként hatni rá?
Minden őssejt, eredetétől függetlenül – növényi, állati, emberi – tartalmaz bizonyos epigenetikai faktorokat, amelyek a sejtek önmegújító képességét szabályozzák. A kutatások során bebizonyosodott, hogy az idős bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során.
 
 
Mit jelent az elő és utókezelő termékcsalád?
A kisebb-nagyobb plasztikai műtétek, feltöltések, mélyhámlasztások, vagy más drasztikus esztétikai eljárások elő és utókezelésére nagy segítséget nyújt a Recovery termékcsalád különleges hatóanyagai.
 
 
A Kezelés menete
A bőr előkezelése:
 • előkezeli a bőrt a kozmetikai vagy orvosi eljárásokra
 • felerősíti, és egyenletessé teszi a bőr hatóanyag befogadását
 
A bőr utókezelése:
 • megerősíti és felgyorsítja a bőr öngyógyító képességét
 • csökkenti a kezelések mellékhatásait - duzzanat, bőrpír
 • növelik kozmetikai és gyógyászati kezelések hatásfokát 

És ennek érdekében otthoni arcápolásra is javasolja a GIGI Laboratórium.

 
 

A termékcsalád tagjai otthonra

 • RECOVERY Skin Cear - Letisztító készítmény 180ml – 8000Ft

Nyugtató és hidratáló összetevőkkel dúsított tisztító termék. Nem szárítja, és nem irritálja a bőrt, fenntartja a normál pH egyensúlyt. Használata után a bőr irritációmentes és bársonyos tapintású lesz.

 

 • RECOVERY Optimalizáló Szérum 50ml – 14.000 Ft

A szérum gazdag nyugtató összetevőkben és antiallergén hatóanyagokban. Felgyorsítja a bőr regenerációját, a sejtek megújulását és a gyógyulást. Megakadályozza a bőrpírt és az irritációt. Használata után a bőr bársonyos tapintású lesz.

 

 • RECOVERY SPF-30 Nappali Nyugtató krém 50ml – 14.000 Ft

Nyugtató nappali krém 30 faktoros fényvédővel. Megvédi a bőrt UVA és az UVB sugárzástól és a kellemetlen irritációtól. Elősegíti a rugalmas rostok regenerálását és új rostok képződését, indítja el. Megnöveli a sejtek élettartamát, simává, rugalmassá teszi a bőrt, egyenletessé a bőrszínt.

 

 • RECOVERY Helyreállító Éjszakai Krém 50ml - 14.000.Ft

Éjszakai krém, mely gazdag nyugtató, hidratáló és antiallergén összetevőkben. Elősegíti, hogy a bőr megbirkózzon az erőteljesebb ránctalanító vagy hámlasztó kezelések kellemetlen tüneteivel. Megelőzi a gyulladást, csökkenti az érzékenységet, a bőrpírt és bőr szárazságát. Használat után a bőr irritációmentes és bársonyos tapintású lesz.

 

 • RECOVERY Utókezelő Maszk 50ml – 14.000.Ft

Krémes textúrájú, hidratáló maszk, mely gazdag nyugtató, hidratáló és antiallergén összetevőkben. Felgyorsítja a bőr regenerációját, a sejtek megújulását és gyógyulását. Enyhíti a bőrpírt, és a duzzanatot, megelőzi az irritációt. Mélyhidratáló hialuronsavval tölti fel a bőrt

 

 • RECOVERY Bőrpír Csökkenető Krém 50ml – 14.000 Ft

Olajmentes és azonnali enyhülést biztosító krém. Használata megerősíti az erek falát és a bőr védekezőképességét. Meggátolja bőr kipirosodását, feszülését, duzzanatát. Hidratálja és táplálja a bőrt, az arc ismét fiatalabb, energiától sugárzó lesz. Meggátolja a rosacea kialakulását, a meglevő elváltozások orvoslását.

 
 
RECOVERY kozmetikai kezelések
 
1.) Teljes arctisztítás RECOVERY növényi őssejt terápia + GLYCOPURE termékcsalád AHA savas hámlasztás, bőrfiatalítás, ultrahang, tápláló maszk és stresszoldó, energetizáló Sámán lélekmasszázs.
15.900 Ft helyett 9900Ft /2.5-3 órás a kezelés.
 
2.) RECOVERY növényi őssejt terápia a + GYCOPURE termékcsalád AHA savas hámlasztás, tápláló pakolás és stresszoldó, energetizáló Sámán lélekmasszázs. 
9900 Ft helyett 7900Ft / 1.5 órás a kezelés.
 
3.) RECOVERY növényi őssejt terápia, enzimes GYCOPURE radír, tápláló pakolás és stresszoldó, energetizáló Sámán lélekmasszázs.
7900 Ft helyett 5900Ft / 1 órás a kezelés. 
 
 
RECOVERY termékcsalád használata otthonra
 
 • Letisztítás: Az alapos és megfelelő tisztítószerrel végzett arctisztítás megalapozza, hogy a krémek, zselék bejuthassanak a bőr mélyebb rétegeibe. Minden este alaposan tisztítsuk le a bőrt a napi szennyeződéstől Recovery letisztító szappannal. Tegyünk egy vizes vattakorongra egy borsónyit a készítményből, és alaposan töröljük át a bőrt, majd egy másik vizes vattakoronggal mossuk le. 
 • Peelengezés: Hetente 1x ajánlott a peeling használatát., Érzékeny bőre enzimes vagy regulár peelinget javaslok, amelyek kíméletesen oldják le az elhalt szarusejteket és teszik a bőrt simává és befogadóvá a kémek, zselék, szérumok számára.
 • Szérum használata:A radírozás után simítsuk át a bőrt szérummal, hogy a bőrpír és az irritáció megszűnjön. Ezután a napszaknak megfelelően krémezzük be a bőrt.
 • Utókezelő maszk: Ezt a különleges magas növényi őssejt hatóanyag-tartalmú zselét használhatjuk minden este az éjszakai tápláló krém előtt. Vékonyan simítsuk át a maszkkal az arcot, majd hagyjuk száradni 10 percig. A bőr ez alatt kipirulhat a sav érzékenységtől függően, de 10 perc után a bőr visszanyeri egyenletes természetes színét. Ne mossuk le vízzel, hanem finoman töröljük le száraz tőrlökendővel. Ezután az éjszakai helyreállító krémet használjuk.
 • Bőrpír csökkentő intenzív krém: Minden olyan bőrproblémánál használható, ahol kipirult, feszült, megduzzadt a bőr, nyugtatásra, gyulladáscsökkentésre van szükség. Azonnali enyhülést hoz és visszaállítja a bőr normál működését. A krémet nem kell lemosni csak szárazon letörülni. 

Ugrás vissza