RECOVERY Növényi Őssejt Kezelés

Hyaluronsavval

A GIGI RECOVERY termékcsalád, a legújabb kutatási eredményeken alapuló nővényi őssejt terápiás bőrkezelést tesz lehetővé. Ez a kezelés alapjaiban változtatja meg az érzékeny, rosaceás és ráncképződésre hajlamos bőrök kezelését. Recovery, egy gyógyászati terméksor, mely a bőr különböző igénybevételéből- arckezelések, hámlasztások, plasztikai műtétek - származó problémák kezelésékre lettek kifejlesztve és tesztelve. Egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva.

A végzett kutatások azt bizonyították, hogy  az alma őssejtből nyert kivonat 92%-kal serkenti az emberi bőrsejtek képződését. 

A növényi őssejtek új életerővel töltik fel a bőrt, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kutatások bebizonyították, hogy a MALUS DOMESTICA svájci almából  kinyert őssejttel kezelt idős sejtek, ugyanolyan egészséges sejtosztódásra voltak képesek, mint a fiatal sejtek.

Kinek ajánlom a RECOVERY növényi őssejt terápiát?

Minden hölgynek és úrnak  bőrfiatalításra, ránctalanításra, de kifejezetten ajánlóm a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára, rosaceára, allergiára hajlamos, napfénykárosodott bőrök regenerálására, gyógyítására. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését.

Az AHA sav kíméletesen hámlaszt és megnyitja a bőr mélyebb rétegeit, így a hatóanyagok arcbőrre gyakorólt hatása nagymértékben fokozódik és a regenerálódás látványosabbb. GLYCOPURE hámlasztást és a növényi őssejt kezelést a legérzékenyebb, allergiás, bőpirra, ráncosodásra hajlamos bőrök kezelésére a legalkalmasabb.

RECOVERY NÖVÉNYI ŐSSEJT AKCIÓS KÚRA:

http://www.spiritualiskozmetika.hu/akcio

       

               Miből áll a RECOVERY  2 órás arctisztítás?

- Letisztítás - Recovery 7pH szappan

- Bőrradír - Glycopure papaya enzim vagy Solar Energy sós peeling

- AHA savas hámlasztás - Gycopure AHA sav vagy Bioplazma Azelein sav

- Masszázs - Felpuhító, relaxáló masszázs, arc, nyak, dekoltázs

- Tisztítás - Arctisztítás, fertötlenítés, viózás

- Lux Star mezoterápia - Recovery maszk /hyaluronsavval/ + Recovery krém

- Nyugtató pakolás - Gyógynövény gumimaszkok vagy Sea Weed pakolás

- Regeneráló pakolás - New Age - Recovery bőrpircsökkentő krém - Bioplazma

 

A Retinol tisztító szappan és a fiatalító acrtisztító folyadék termékei, zsíros bőrre glikol-, száraz bőrre tejsavat, míg a Retinolt  éjszakai krém, sárgarépa olajat, karotint, E-vitamint, nedvesség megkötő agyagot tartalmaz. A pigment foltok kezelésére a GIGI cég a Retinol bőrfehérítő krémet fejlesztett ki, amelyet a hámlasztó kúra alatt és után javasolt használni. A fehérítő krém, medveszőlő kivonatot, kojic-savat és azelian-savat /ez az agyag a bőr festékanyag termelődését csökkenti/, magnézium aszkorbil foszfátot /halványító és stabilizálja a C-vitamint/ tartalmaz. Az otthoni kezeléssel együtt simább,hidratáltabb,egyenletesebb bőrszínű,élettel teli bőr lesz az eredmény.

GIGI RECOVERY termékcsalád, a legújabb kutatási eredményeken alapuló nővényi őssejt terápiás bőrkezelést tesz lehetővé. Ez a kezelés alapjaiban változtatja meg az érzékeny, rosaceás és ráncképződésre hajlamos bőrök kezelését.