Egzotikus GIGI masszázs

Kényeztető masszázs GIGI természetes hatóanyagokkal, ecsettel és meleg lávakővel

kényeztető masszázs

Különleges élmény a masszázsok között, az ecsettel és a meleg lávakővel történő simítások az arc, nyak, dekoltázs területén. Ezeknél a masszázsoknál nincs erőteljes mozdulat, mégis egyenletesen kipirul a bőr a lágy érintések hatására. A masszázs kellemes hangulatát relaxáló zene teszi teljesebbé. A meleg lávakő, mint az arcvasaló, kisimítja a ráncokat és segít a különleges olajok, krémek felszívódásában.

 

A kezelés menete

A kezelést a bőr letisztítása után, a GIGI professzionális készítményei közül, egy speciális enzimes peelinggel (bőrradírral) kezdjük. Ez az enzimes radír néhány perc alatt megszabadítja a bőrt az elszarusodott hámsejtektől, és mind ezt nagyon kíméletesen, és igen hatékonyan teszi. Az arcbőr radírozását hetente egyszer ajánlom a kozmetikában vagy otthon elvégezni, a bőrtípusnak és az évszaknak megfelelő készítménnyel. A kezelés gyors és rendkívül látványos, elősegíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását és a bőr megújulását.

Amikor megtisztult a bőr és felszívó képessége megnő, akkor jönnek a finom krémek és olajok. A masszázs lágy mozdulatai összehangolódnak a relaxáló zene ritmusával. A pihent, laza állapot, amely mind a lelket, mind a tudatot megnyugtatja, segít, hogy az arc bőre még simább, fiatalabb és üdébb legyen. A kézi masszázs után a finom krémek, és olajok hatását látványosan növeli a meleg lávakővel történő simítások.

 

Néhány szó a lávaköves masszázsról

A lávakövek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerték. Ez a masszázsfajta a Shiatsu továbbfejlesztett változata. A masszázs vulkáni eredetű kövekkel történik, amelyek sokáig megőrzik a felmelegített 50-60 fokos hőt. A lávaköves masszázst egyaránt alkalmazzák arcon, dekoltázson és az egész testen. A lecsiszolt meleg köveket kézbe fogva csúztatját a bekrémezett vagy beolajozott bőrön az energia pályák mentén. A lávaköves masszázst illóolajokkal kombinálják, ezzel téve még teljesebbé a lazító, vér és nyirokkeringést fokozó hatását.

 

Néhány szó az ecset masszázsról

A kényeztető masszázs legfinomabb része az ecset masszázs. Az ecsetek szimmetrikus simító mozdulataival különleges élményt nyújt a nyugtató, revitalizáló masszázs, amely elvarázsolja a vendégeket. Lazítja a görcsös, stresszes arcizmokat és stimulálja az arcbőr rugalmasságát. Minden bőrtípusra jellemző, hogy a kezelés alatt a ráncok kisimulnak, a bőr sejtjeinek vérkeringése felgyorsul, ezáltal a bőr feszesebb, élettel telibb lesz. Fontos megjegyezni, hogy ennél a masszázsnál nem csak a bőr simul ki, de az idegrendszer is megnyugszik, és a páciens teljesen ellazul.

 

Kinek ajánlom ezt a masszázst?

A kényeztető masszázst férfiaknak és hölgyeknek egyaránt ajánlom, mind a bőr táplálására, a ráncok simítására, mind a teljes kikapcsolódásra. A stresszes mindennapokban gyors, hatékony és kellemes módszer a kényeztető masszázs. Alkalmazását hetente egyszer ajánlom, igény szerint 1-2 hónapon keresztül.

 

Néhány szó a GIGI Organics és Lipacid termékcsaládjáról

Ennél a kezelésnél, ha a bőrtípus százaz és vízhiányos, a GIGI ORGANICS termékcsalád egzotikus növényi olajokból, zsírokból készült krém kerül alkalmazásra a kényeztető masszázshoz. Az organikus készítmények különlegessége a anyagok nagyfokú tisztasága mellett a magas hatóanyag tartalom, ez igazi luxus a bőrnek.

A GIGI laboratórium a természetet hívta segítségül az Organics termékcsalád megalkotásakor, amelynek minden terméke kizárólag természetes hatóanyagokra épül. Ez a termékcsalád a szinte mindenre allergiás vagy fokozottan érzékeny, víz és zsírhiányos bőröket ápolja, gyógyítja. Az Organics termékcsalád minden tagja természetes és egzotikus növényi olajokból, zsírokból készül.

Organics készítmények kiszerelése és ára részletesen.

Fő hatóanyagai: a kókusz-, avokádó-, jojoba-, búzacsíra-, acai-, olíva-, és buriti olaj valamint a kakaó-, karité-, és murumuru vaj.

 

A kombinált és zsíros bőrtípusra a GIGI LIPACID termékcsalád hidratáló krém alkalmazható, amely csökkenti a faggyúmirigyek működését, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. A problémás, zsíros és kombinált bőrök kezelésére kiválóan alkalmas a GIGI Lipacid termékcsalád gyógy kozmetikumai. A készítmények zsír és olajmentesek, nem irritálnak és megőrzik a bőr egészséges flóráját. Védenek a kórokozóktól, gyulladásgázló, nyugtató és tartósan hidratáló hatásúak.

Lipacid készítmények kiszerelése és ára részletesen.

Fő hatóanyagai: Bio-sulfur-, NMF-, kamilla kivonat-, allantoin-, Hammamelisz-, kámfor-, mentol-, cinkoxid.

A kényeztető masszázst férfiaknak és hölgyeknek egyaránt ajánlom. A hatékonyabb hatás elérése érdekében érdemes kúraszerűen 1-2 hónapig alkalmazni, hetente egyszer.