DEMA PEN

Kollagén Indukciós Terápia

A legújabb csodafegyver a ráncok ellen


Mi történik a bőrrel?

Az életkor előrehaladtával, a nem megfelelő kozmetikumok használatának és a  káros környezeti hatásoknak köszönhetően, a bőr veszít optimális hidratációjából és a rugalmasságából.  A szaruképzés folyamata egyre több időt vesz igénybe, amelynek köszönhetően a bőrfelszínen felhalmozódnak az elhalt hámsejtek. Ebből az  következik, hogy a bőr fakó és fénytelen lesz, valamint lelassul az alsóbb bőrrétegben keletkező és a felszín felé haladó fiatal sejtek képződése.

Ez a blokkoló hatás a bőröregedés folyamatának egyik alapvető oka.

A bőrfiatalítás, ránctalanítás és a hatóanyagok mélyebbre juttatása elképzelhetetlen a felhalmozódott keratin réteg eltávolítása nélkül, amelyre kiváló kezelést nyújt a Drema Pen apró tűi. Azonnali bőrmegújító folyamat indul be, azáltal, hogy az alsóbb bőrrétegben található sejtek szabad utat kapnak a bőrfelszín felé és megújulhatnak.


Kollagén indukciós terápia a Derma Pen

A Derma Ren apró mikro sérüléseket okoz a bőr felszínén, evvel erőteljesen aktiválja a  kollagén és ellasztin szálak termelődését, beindul a  bőr önregenerációs folyamata.
Tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a tág pólusok, hegek halványodnak, eltűnnek. Megindul a sejtosztódás folyamata és felgyorsul a nyirokrendszer tisztító  mechanizmusa. A fokozódó kollagén termelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége, az eredmény, simább, fiatalosabb, feszes arcbőr. A Derma Pen kezelés után, hosszú távú hatást kifejtő mezoterápiás steril hatóanyagok, könnyebben és mélyebben hatolnak a bőrbe - így hatásuk hosszú távú. 
A bőrszerkezet  fizikai (Derma Pen) megnyitása után, a bőrtípusnak megfelelő kémiai hatóanyagot juttatunk a bőrbe, majd  nyugtató arcmaszk segítségével csökkenti az irritáció hatását.

A kezelés fájdalommentes, az alkalmazott helyi érzéstelenítő krémtől.

Derma Pen a legújabb csodafegyver

A Derma Pen a Derma Roller továbbfejlesztett változata a kezelés alapja egy néhány éve szabadalmaztatott eljárás. Használata egyszerű és biztonságos. A kezelés menete pontosan megegyezik a Derma Rolleréval. A kis tűk mikroszkopikus nagyságú lyukacskákat ejtenek a bőrön. Szervezetünk védekező "gépezete" azonnal érzékeli ezt a támadást, és válaszként beindítja a sejtmegújulást: felgyorsítja a kollagén és az ellasztin sejtek termelődését, a regeneráló és aktiváló folyamatokat.
 


Látványos és tartós eredmény a Derma Pen-nel 
 

  Bőrfiatalítás - kollagén, ellasztin képződés beindítása

         Megereszkedett arc, nyak és dekoltázs bőr kezelése

              Hegek kezelése, sebek összehúzása, arckezelés után is

                   Májfoltok halványítása és egyéb bőrhibák javítása    

                       Mély és felszíni rácok hatékony simítása

                              Szeborreás bőrnél pórusok finomítása

A  kezelés menete

Letisztítás Recovery pH semleges szappannal

 Dermabrázios vagy enzim peeling

Érzéstelenítő krém felhelyezése

Derma Pen kezelés a kívánt bőrfelületen - arc, nyak dekoltázs + extrák

Speciális fertőtlenítés

Mezoterápiás koktél bevitele a bőrbe Lux Star készülékkel

Nyugtató pakolás

Tápláló kémmel lifting kezelés Lux Star készülékkel

A Derma Pen kezelést lehet végezni arctisztítás után is minden bőrtípusra

Mezoterápiás anyagok bevitele Lux Star készülékkel

Minden kezelést megelőzi, egy állapotfelmérés, melyben meghatározzuk a bőrállapotát, a probléma típusát és hogy mire van szüksége a bőrnek. Ezek alapján személyre szabott kúrát lehet összeálítani, a maximális hatékonyság érdekében. A Mezoterápiás hatóanyagok 100%-os tisztaságúak , a gyógyszergyártásnál kötelező minőségbiztosítással rendelkeznek. Nem tartalmaznak  színezőanyagokat, olajszármazékokat, illatanyagokat illetve káros tartósítószereket. A készítmények egymással kombinálhatóak, ezért több kezelésben is alkalmazhatók. Az árak a kezelendő bőrfelület méretétől (pl. testkezelésnél), bőr problémától függenek.

Milyen gyakran végezzük a kezelést?

Jelentős eredmény már 1-2 kezeléstől várható, de tartós hatást kúraszerű alkalmazással érhető el, az első hónapban hetente 1x ismételhető, majd a kivánt cél eléréséig. A kezelés évszakhoz nem kötődik, bármikor használható.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelést követően a bőrt öt-hat óráig nem érheti víz, az arc nem sminkelhető. A kezelést követő 72 órában óvni kell a bőrt az erős UV sugárzástól (nap, szolárium). A kúra eredményessége érdekében naponta 2.5 liter folyadék ( tisztított víz) fogyasztása javasolt. Az kezelés után néhány óráig  bőrpír jelentkezik. 

Kezelés előtt és után