Bejelentkezés: 

szegedi.judit19@gmail.com     06-20/974-75-13

Március hónapban AKCIÓSAN rendelhető a NUTRI-PEPTIDE  termékcsalád 

Ingyenes termék tanácsadás otthoni arcápoláshoz, termékmintával

   

Új!   Nutri-Peptide Termékcsalád

HATÓANYAGDRÓN A KOZMETIKÁBAN A RAGYOGÓ ÉS ÉLETTELI BŐRÉRT

A Nutri-Peptid egy aktív kozmetikai sorozat amely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív, kis molekulatömegű összetevői beépülnek  a bőrbe, elősegítve és serkentve  a bőr megújulását-, és működési folyamatait. Fő hatóanyaga: a X50 PhotoGlow, egy 220 nanométer nagyságú hatóanyag-kapszula. Ez a kozmetikai drón a fotómuduláció elvén működik. A fotómoduláció a fénysugaraknak, mint energiahordó hullámoknak a felhasználása, a bőr kezelésére. 

Hatása a bőrre: ez a hatóanyagdrón egy energia injekció a bőr sejtjeinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő, felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működjenek. Az X50 PhotoGlow elősegíti a bőr, sima és egészséges, élettelteli megjelenését. Az egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően maximális kezelési eredményeket tesz lehetővé.

Nutir-Peptide Arctisztító Zselé - ---------------200ml / 10.200 Ft - 17%                    Nutri-Peptide Hidratáló Krém Száraz Bőrre - 50ml / 11.100 Ft - 17%

Nutri-Peptide Hidratáló Krém Zsíros Bőrre - 50ml / 11.100 Ft - 17%                    Nutri-Peptide Éjszakai Krém - --------------------50ml / 11.100 Ft - 17%

Tisztító Agyagmaszk Zsíros Bőrre - -----------50ml / 10.200 Ft - 17%                    Hidratáló, Vitalízáló Maszk Száraz Bőrre ---- 50ml / 10.200 Ft - 17%

Nutri-Peptide Vitaziláló Szérum - ---------------30ml / 14.400 Ft - 17%                    Nutri-Peptide Szemkrém --------------------------- 20ml / 9.700 Ft - 17%

Nutri-Peptide Cold Krém Száraz Bőrre - -----50ml / 11.100 Ft - 17%                     Nutri-Peptide 10%-os Tejsavas Krém - -------50ml / 11.100 Ft - 17%

 

 

Arany és igazgyöngy pakolás a Nutri-Peptide kezelés befejezéséhez

Új kozmetikai arckezelés

 Speciális kozmetikai Hámozó - Hámlasztó eljárással -

amely segít megszabadulni a megvastagodott , elhat hámsejtektől.

Az eljárás teljesen fájdalommentes és elképesztően hatékony.

A bőr olyan sima lesz, mint még soha és az arctisztítást is nagyban megkönnyíti. 

Ezt az eljárást a nagyon száraz, korpás és olajos szeborreás bőrökre ajánlom

A kezelést különböző GIGI savkoktélok teszik még hatékonyabbá.

Próbáld ki ezt az arctisztítást ősszel, hogy megújulhasson a bőröd és felkészülhessen a hideg időre.

                   

Új hámozó-hámlasztó arckezelési eljárás GIGI bőrmegújító savakkal együtt  -  10,500 Ft  / 2óra


 

BAMBUSZVIRÁG Fogyasztó és Egészségmegőrző Rendszer

"Egészségesen és karcsún egy hosszú életen át"

A BAMBUSZVIRÁG KÚRA NEM CSAK FOGYASZTÓ KEZELÉS!

A bambuszvirág® módszer - fogyasztó, egészségmegőrző és fiatalító hatású. A súlyfeleslegnél éhezés és szenvedés nélkül olvadnak le a kilók, visszaáll a test egyensúlyi állapota. Fogyás közben kiemelt figyelmet kap a kötőszövet és bőr állapota, ennek köszönhetően nem ereszkedik meg, hanem feszesebb lesz. Ez a hatás az étrend-kiegészítő gyógynövények hatóanyagainak, a tradicionális kínai akupresszúrás MIAOMEI és HULUM QI masszázsoknak és egy speciális kötőszövetet erősítő krémnek köszönhető.

Ez a masszázst nem véletlenül hívják a "masszázsok királynőjének", hatásában felülmúlhatatlan! Általában az első három nap az, amikor itt - ott kellemetlen egy - egy mozdulat. Az igaz, - nem egy kényeztető simi - simi masszázs. Az a fajta kellemetlenség, aminek a helyébe melegség, bizsergés áramlik.

Az a csoda, ami a masszázs után érezhető felülmúlhatatlan. Egyetlen masszázs sem képes ilyen mértékben helyre állítani a megbillent egyensúlyt.

A kínai tradicionális kezelések általában nem arról híresek, hogy simogatóak. Arra hivatottak a mozdulatok, hogy visszaállítsák a szervezetben az egyensúlyt. Ahol dugulás van ott, fájdalomnak is kell lennie, mert a megrekedt energia feszíti a szerveket, az erek falát, az idegvégződéseket. A csomók, dudorok, bőrpír, a többlet jelei, mind - mind panaszok, segélykiáltások, amelyeket a test vészjelzésként küld. Természetes, hogy azokon a helyeken ahol megreked az energia áramlása, erősen lehet érezni, addig, amíg meg nem indul újra az energiaáramlás a kezelt szervben.

Mit lehet várni a kúrától?

Salaktalanítás alatt megszabadul a szervezet a méreganyagoktól, mert tisztulási folyamat nélkül nincs zsírbontás

Éhezés nélkül lehet fogyni, sőt csak akkor lehet fogyni, ha rendszeresen és megfelelően étkezik

A fogyókúra alatt elmúlik a fáradság, a rossz hangulat és csökken vagy megszűnik a fejfájás

Kevesebb alvás elég és reggel kipihenten ébre és energikus egész nap

Jo-jo effektus nélkül hosszútávon megmarad az elért testsúly, megerőltetés nélkül

A kúra alatt leadott kilók után is feszes marad a bőr, köszönhető a kétfázisú Zsírégető krémnek

A kezelés nagymértékben hozzájárul a vérnyomás,  koleszterinszint, emésztési problémák, ízületi bántalmak javulásához

                

Miből áll a kúra?

A BAMBUSZVIRÁG Fogyasztó és Egészségmegőrző Kúra  - három részből áll.

1. rész - Bevezető, salaktalanító  / béltisztítás Jáspis ostyával és lábáztatás 5 füves lábáztatóval/

Tradicionális Kínai KÉZANALÍZIS - feltérképezi a szervezet jelenlegi állapotát, ami fontos a hatékony fogyás miatt.                  

2. rész - Intenzív MIAOMEI  masszázs és testtekercselés

3. rész - Fenntartó 3 hónapos időszak

Mik segítik a fogyókúrát és a méregtelenítést?

A tradicionális kínai gyógyászat több ezer éves tapasztalatain alapuló akupresszúrás masszázsok, gyógyteák, gyógynövény kapszulák, Jáspis ostyák, tapaszok,  és 5 füves lábfürdők.  Ezen kívül, hogy ne legyen gond a "nasizásra"  a Bambuszvirág FOGYI-NASI termékcsaládját ajánlom, amik sós és édes ropogtatni valókat,  FOGYI CSOKIT 11 féle ízben, JÓLLAKÓS POROK - édes  / sokféle gyümölcsös ízben /és sós porokat  5 féle ízben, olyan mint a bögrész levesek. Ezek a Fogyi-Nasi termékek kizárólag természetes anyagokból készülnek, nem tartalmaznak konzerválószert, ízfokozót, aromát, mesterséges színezéket, ismeretlen eredetű összetevőket, cukrot. Amit viszont minden termék tartalmaz az a harmonizáló gyógynövények, ettől válik különlegessé.

    

http://www.spiritualiskozmetika.hu/BAMBUSZVIRAG_es_fogyi_nasi_ara  

http://www.spiritualiskozmetika.hu/miaomei_es_hulum_qi_masszazsok

 Az előzetes konzultáció ingyenes

  MIAOMEI FOGYASZTÓ KÚRA 60.000 Ft helyett -  55.000 Ft / 10 kezelés + 2 kezelés AJÁNDÉKBA

+ CELLULIT MASSZÁZS

                                  

KÍNAI KÉZANALÍZIS - 3000 Ft


                                      

 A GIGI legújjab terméke a legjobb Hyaluronsav bevitelre és az arc volumenének nővelésére

GIGI 3D HYALU FILL

Multi PowerPoint H.A. Booster                                         

Ez az új GIGI speciális feltöltő-, feszesítő krém, amely a legjobb megoldást nyújtja a hyaluronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hyalironsavat aktív hordozó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe.

Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Összetevői a legmodernebb dermo-kozmetikai technológia, amely ma elérhető. Alkalmazáskor a krém védő-, egészséges és hidratáló belső réteget hoz létre, amely láthatóan javítja a bőr minőségét és megjelenését. Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságót és rugalmasságot.

 FŐ HATÓANYAGA - Hyalusphere

A Hyalusphere egy szabadalmaztatott, mikro-kapszulázási technológiával (Spherulite) juttatja be a nagy molekulasúlyú, biotechnológiai módszerekkel, növényekből tejsav-baktériumok által előállított hyaluronsavat a bőrbe. A Spherlite egy lassú kibocsátású transzfer technológia, amely segít a hyaluronsavnak a legmélyebb bőrrétegekbe behatolni. Mikro gömbjei fokozatosan feloldódnak, miközben áthaladnak a bőr rétegein. A feloldódási folyamat órákig tart, ez biztosítja a hyaluronsav lassú, folyamatos felszabadulását a feltöltő hatás kiváltásához.

Ára: 55.500 Ft            


Új Termékcsalád a GIGI Laboratóriumtól a NUTRI - PEPTIDE

Speciális HATÓANYAGDRÓNNAL

          

HATÓANYAGDRÓN A KOZMETIKÁBAN A RAGYOGÓ ÉS ÉLETTELI BŐRÉRT

Fő hatóanyaga: egy 220 nanométer nagyságú hatóanyag-kapszula - ez a kozmetikai drón a fotómuduláció elvén működik, ez azt jelenti, hogy a hatóanyagot a fénysugarak kémiai energiává alakítják ATP energiává. 

Hatása a bőrre: ez a hatóanyagdrón egy energia injekció a bőr sejtjeinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő, felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működjenek. Az X50 PhotoGlow elősegíti a bőr, sima és egészséges, élettelteli megjelenését. Az egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően minimális idő alatt maximális kezelési eredményeket tesz lehetővé.

A termékcsalád tagjai otthonra:

Nutir-Peptide Arctisztító Zselé - 200ml 

Gyengéd arctisztító zselé minden bőrtípusra. Eltávolítja a bőr pórusai mélyéről a szennyeződéseket és a szemhéjon lévő festéket. Nyugtatja és frissíti a bőrt.

Nutri-Peptide Hidratáló Krém Száraz Bőrre-50ml

Azonnal feltölti hidratáló és tápláló anyagokkal a bőrt. Megakadályozza a látható vízleadást, fokozza sejtek aktivitását. Elősegíti a bőr folyamatos megújulását. Kollagén rostok képződését stimulálja.

Nutri-Peptide Hidratáló Krém Zsíros Bőrre-50ml 

Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését. Hidratálja a bőrt és megakadályozza olajos csillogását. Megakadályozza a pórusok eltömődését. friss, életteli arcbőrt eredményez.

Nutri-Peptide Éjszakai Krém - 50ml 

Gyorsan felszívódó gazdag formula, mely azonnal és mélyen hidratálja a bőrt. Táplál a bőrt és elősegíti az éjszakai regenerálódást. Fokozza a bőr kollagén termelését, a sejtek aktivítását, megújulását.

           

Minden kezelést egy különleges igazgyögy és aranypakolás tesz teljesebbé​

Tisztító Agyagmaszk Zsíros Bőrre - 50ml 

Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, hidratáló hatású gyógy maszk a kiegyensúlyozatlan, zsíros bőrre. Csökkenti a faggyútermelést és a pórusok méretét. A maszk hatóideje 10-15 perc.

Hidratáló, Vitalízáló Maszk Száraz Bőrre - 50ml 

A bőrt azonnal nedvességgel tölti fel. Erősíti a bőr védelmi rendszerét és megújulását. Ösztönzi a kollagén rostok képződését, kisimítja a ráncokat, frissé, élettelivé varázsolja az arcbőrt. Bőrradírozás után ajánlom 10-15 percre, majd a letörlés után a Nutri-Peptide Hidratáló krémet vagy az Éjszakai krémet ajánlom.

Nutri-Peptide Vitalizáló Szérum - 30ml

Azonnal felszívódó, lágy formula, amely feltölti nedvességgel a bőrt. kijavítja a photo-aging okozta bőrkárosodásokat, halványítja a pigmentációkat. Csökkeneti a pórusok méretét. Aktiválja a fibroblasztokat, feszesíti, ránctalanítja  bőrt. Friss és életetteli bőrszínt eredményez. Fokozza a hatását a hidratáló és az éjszakai krémeknek.

Nutri-Peptide Szemkrém -20ml

Hipoallergén, gyorsan felszívódó formula, mely csökkenti a sötét karikákat és a fáradság jeleit. Ránctalanítja, feszesíti a bőrt, véd a környezeti károsodásoktól. Tökéletes sminkalap,friss, ragyogó megjelenést biztosít.

http://www.spiritualiskozmetika.hu/GIGI-kozmetikumok-otthonra

Ezekből az új fantasztikus termékekből állítottam össze a legújabb kezelét száraz és zsíros bőrre is. A hatóanyagok bőr specifikusak, de amire minden bőrnek szüksége van az optimális működéshez az az ENERGIA . Ezt az energiát a sejtekben lévő mini "atomreaktorok" állítják elő, ez az ATP / Adenozin triphoszfát/.

GIGI Nutri-Peptide - Hatóanyagdrón, Energia Feltöltő kezelés - 16.000 Ft helyett - 10.500 Ft 

Kúrában - 5 alkalmas kezelés 47.500 Ft / kéthetente 1x


Derma Clear Gyógykozmetikumok - 2 órás arctisztítás

A Problémás, Zsíros, Kombinált és Pattanásos Bőrre - Hölgyeknek és Uraknak Minden Korosztályban

A klinikai kísérletek eredményei szerint a termékek egy hónapos használatával 75%-kal csökkent a comedok és a gyulladt aknék száma. A termékek olyan hatóagyagokat tartalmaz, amely csökkentik a a faggyúelválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítja a bőrt és megvédik a baktériumoktól, valamint a mitesszerek kialakulásától.

Minden ilyen bőrtípusú vendégem használja otthon is termékeket, így a kezelések között is el vannak látva a DERMA CLEAR GYÓGYHATÓANYAGAIVAL,  erre három terméket kapnak a vendégek. 

1.) DERMA CLEAR 2%-os SZALICILSAVAS SZAPPAN + arckefét / pl: DM-ből/ ajánlok  a tisztításhoz - minden este, de szükség esetén lehet reggel is. A szalicilsavnak erős hámoldó hatása van, ami segíti az elhalt hámsejtek leválását és ezáltal lehetővé teszik ,hogy a hidratáló krém a bőr mélyebb rétegeibe is bejusson. A Bőr tiszta, feszes, zsírfénytől mentes lesz, ezután szépen lehet sminkelni.

2.) DERMA CLEAR KORONG PEELING / radír savkoktéllal / - 60db - 1 évre elég - hetente 1x ajánlom használni. Minden bőrtípust radírozni kell, de legjobban a zsíros, problémás vagy korpás szeborreás bőröket. Ez azért szükséges, mert az elhalt szarulemezek gyorsan termelődnek és nem válnak le bőrfelszínről, így a faggyú nem tud kiürülni és gyulladások, illetve aknék jelennek meg.

3.) DERMA CLEAR HIDRATÁLÓ KRÉM - NAGYON FONTOS A ZSÍROS BŐRT IS HIDRATÁLNI! - Nagyon nehéz kitisztítani egy olyan arcbőrt, ami nincs hidratálva, mert így a kezelés  fájdalommal, esetleg több piros folttal jár. Ez ne történhet meg, ezért a kezelés előtt többféle hámlasztást, savazást használok, evvel szabaddá válnak a bőr mélyebb rétegei. + EXTRA fájdalom,csillapító, fertőtlenítő gél kerül  a vendég arcára masszázs után, az eredmény: kíméletes tisztítás,  mert a comedok, aknék könnyedén kiürülnek. 

Ez a fájdalomcsillapítás a TINIKNÉL a legfontosabb.

        

 2 ÓRÁS ARCTISZTÍTÁS  4-6 HETENTE  AJÁNLOM - 9 500 Ft - Hámozó kezeléssel 10.500 Ft

      


 ÚJ KEZELÉS - GIGI ESTER C TERMÉKCSALÁDDAL

Hámlasztó - Bőrmegújító - Pigment Halványító  Kezelések Minden Bőrtípusra

Milyen bőrproblémákra javasolt az ESTER C termékcsalád?

A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőrkárosodások a vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányról árulkodnak. Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni. A táplálék útján bevitt hatóanyagok legnagyobb százalékát szervezetünk többnyire működése fenntartására hasznosítja, nagyon kis százalékban jutnak el bőrünkig. Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívül nagy hatékonysággal a szépségéért és egészséges működéséért felelős vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat.

A C- vitamin hatása  bőrre - halványítja a napfény okozta vagy hormonális pigmentfoltokat, stimulálja a bőr kollagén termelését, ezáltal fokozza feszességét, a hyaluronsavval együtt növeli a bőr nedvesség tartalmát, a C-vitamin semlegesíti a szabad gyököket, véd a bőr öregedése ellen.

 GIGI ESTER C - Kozmetikumok otthonra

Ester C Rizs Peeling 200 ml  - 0,4 %-os szalicilsavval és Ascorbyl Tetraisopalmitate / stabil C-vitamin/

Egyedi poralapú selyem peeling, mely gyengéden, irritáció mentesen távolítja el az elhat hámsejteket. Világosítja és kiegyenlíti a bőr tónusát. Különleges fiatalító komplex, mely hatékonyan simítja a bőr szerkezetét. Minden nap reggeli használata után a bőr ragyogó és üde lesz. Így a krémeket és a szérumot a bőr még mélyebb tudja felszívni, növelve hatékonyságát.

Ester C Hidratáló Krém - SPF 20 napvédővel - 50 ml

Mélyhidratáló, regeneráló, anti-aging krém. Egyesíti az algák, a hyaluronsav és a C-vitamin hidratáló, bőrmegújító tulajdonságait. A krém nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagok mellet  E-vitamint és fényvédőt is tartalmaz evvel is védi a bőrt az UV sugárzás napfénykárosító hatásától.

Ester C Szérum - 30ml 

Kombinált és szeborreás bőrre ajánlom krém alá vagy nyáron önmagában  nagyon jól használható. Összehúzza a kis hajszálereket, nyugtatja az irritált bőrt és feltölti C - vitaminnal, amitől ellenállóbb lesz.

Ester C Sebotherapy Krém - 50 ml

Erősíti a bőr immunrendszerét és fokozza a toxinok kiválasztását, nyugtatja, regenerálja bőrt .A SEPICOMTROL A5 koplex hatóanyag elpusztítja a baktériumokat, csökkenti a faggyúképződést a bőrben, gyógyítja a szeborreás tüneteket. Magas A-, C-, B5-, és E- vitamint és egy különleges alga tartalma pótolja a bőr ásványi anyag igényét.

Ester C Éjszaki Bőrmegújító Krém - 50 ml

Tökéletes éjszakai bőrmegújító krém a benne lévő savak miatt. Felgyorsítja a bőr megújulását, helyreállítja az egészséges bőr színét és tónusát, rendszeres használata feszessé, élettelivé varázsolja a bőrt. Alkalmazható érzékeny bőrre is.

Ester C Bőrhalványító Krém - 50 ml

Sikeresen alkalmazható bármilyen eredetű pigmentfolt kezelésére. Komplex hatóanyagai megakadályozzák az újabb pigmentációk megjelenését. Visszaadja bőr fiatalos tónusát, ragyogását. Növényi eredetű hatóanyagai semmilyen toxikus reakciót nem váltanak ki a bőrben.

                                                       

GIGI ESTER C - Anti-Aging, Bőrmegújító és Halványító Kezelés száraz, kombinált és korpás szeborreás bőrre - 16.000 Ft helyett - 10.500 Ft 

Kúrában - 5 alkalmas kezelés 47.500 Ft / kéthetente 1x


 DERMA PEN - KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA - 2 órás kezelés

A legújabb csodafegyver a ráncok ellen

Mi történik a bőrrel az évek előrehaladtával?

Az életkor előrehaladtával, a nem megfelelő kozmetikumok használatának és a  káros környezeti hatásoknak köszönhetően, a bőr veszít optimális hidratációjából és a rugalmasságából.  A szaruképzés folyamata egyre több időt vesz igénybe, amelynek köszönhetően a bőrfelszínen felhalmozódnak az elhalt hámsejtek. Ebből az  következik, hogy a bőr fakó és fénytelen lesz, valamint lelassul az alsóbb bőrrétegben keletkező és a felszín felé haladó fiatal sejtek képződése.

Ez a blokkoló hatás a bőröregedés folyamatának egyik alapvető oka

    

A bőrfiatalítás, ránctalanítás és a hatóanyagok mélyebbre juttatása elképzelhetetlen a felhalmozódott keratin réteg eltávolítása nélkül, amelyre kiváló kezelést nyújt a Drema Pen apró tűi. Azonnali bőrmegújító folyamat indul be, azáltal, hogy az alsóbb bőrrétegben található sejtek szabad utat kapnak a bőrfelszín felé és megújulnak.

Kollagén indukciós terápia a Derma Pen

A Derma Ren apró mikro sérüléseket okoz a bőr felszínén, evvel erőteljesen aktiválja a  kollagén és elasztin szálak termelődését, beindul a  bőr önregenerációs folyamata.

Tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a tág pólusok, hegek halványodnak, eltűnnek. Megindul a sejtosztódás folyamata és felgyorsul a nyirokrendszer tisztító  mechanizmusa. A fokozódó kollagén termelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége, az eredmény, simább, fiatalosabb, feszes arcbőr. A Derma Pen kezelés után, a hosszú távú hatást a mezoterápiás steril hatóanyagok bevitele jelenti. 

A kezelés fájdalommentes, az alkalmazott helyi érzéstelenítő krémtől

Látványos és tartós eredmény a Derma Pen-nel          

     

DERMA PEN Hatása a Bőrre

- Bőrfiatalítás plasztikai műtét nélkül - Gyorsítja a  kollagén, ellasztin képződést  

- Ránctalanítja a  megereszkedett arc, nyak és dekoltázs bőrét

- Segíti a hegek, sebek összehúzódását, arckezelés után is -   Halványítja a pigment foltokat, májfoltokat   

-  Hatékonyan kisimítja a mély és felszíni ráncokat -  Finomítja a szeborreás bőr pórusait, bőrhibáit

Mezoterápiás anyagok bevitele Lux Star készülékkel

DERMA PEN Kezelés Menete

Letisztítás - Recovery 7-pH szappannal

- Peelingezés - Dermabrázios vagy enzim peelinggel

- Érzéstelenítő krém felhelyezése

- Derma Pen kezelés a kívánt bőrfelületen - arc, nyak dekoltázs, kézfej

- Speciális fertőtlenítés

- Mezoterápiás koktél bevitele a bőrbe Lux Star készülékkel

- Nyugtató pakolás

- Tápláló kémmel lifting kezelés Lux Star készülékkel

1.) DERMA PEN -  Kollagén Indukciós Terápia  -16 000 Ft helyett 10.500 Ft / 2 órás 

 Kúrában 5 alkalmas kezelés - 47.500 Ft - arc + nyak területén / három hetente ajánlom

 Dekoltázson + 3 000 Ft - Kézfejen + 2 000 Ft - Arctisztítás után + 3 000 Ft 

                                                                                                            


ÚJ KEZELÉS - AFRIKA MASZK MEZOTERÁPIÁVAL - 2 órás kezelés

Növényi őrleménybe zárt élő intelligencia, amely a bőr biológiai órájára hat

Ezt  a kezelést mélyebb ráncokra, tág pórusú, aknés, zsíros, rozaceás bőrökre ajánlom. 

Nagyon erősen feszesíti, méregteleníti a bőr pórúsait, egyenletesebbé teszi a bőr felszínt.

Az anti-aging (öregedés gátló) termékek körében új növényi aktív hatóanyag Afrikából

                       /                                                                            

 Az Afrika Maszk nem különböző hatóanyagokat / kollagén, hyaluronsav, vitaminok/ juttat be a bőrre, hanem a bőrsejteket veszi rá arra, hogy újra elkezdjenek, a bőr fiatalításához nélkülözhetetlen anyagokat termelni. Különleges hatóanyagainak köszönhetően eltünteti a  finom ráncokat és nagymértékben csökkenti a mély ráncok mélységét, a bőr sejtjeinek teljes megújulása mellett. A szövetek rugalmassága visszatér, a pórusok finomodnak és a bőrszín egyenletesebbé válik. 

Az Afrika Maszk hatása a bőrre

- Az arc vonásait felemeli, liftingel, a finom ráncokat eltünteti a mély ráncok mélységét csökkenti

- Tisztító hatása növeli a kozmetikai kezelések hatékonyságát, fellazítja és eltávolítja az elhalt szaruréteget 

- Finomítja,összehúzza a tág pórusokat, nyugtatja az érzékeny, gyulladt bőrt

- Erős összehúzó hatása nagymértékben eltünteti a rosaceát, könnyebbé teszi a fiatalkori aknés bőr kezelését

- Látványosan halványítja  a pigment foltokat, szeplőket                                                                                    

- Normalizálja  a faggyúmirigyeket, idővel feleslegessé tesz a tisztítás

- Összehúzza, finomítja a bőrön kialakult striákat / terhességi csíkokat/

- Csökkenti a száj mellett kialakuló nevető ráncokat

- Rendszeres használata stimulálja és megújítja a kötőszövetet/                                                                                             

- Az Maszk hatására selymes, feszes, finomabb pórusú a bőr

AFRIKA MASZK Kezelés Menete

- Letisztítás Recovery 7-pH szappannal

- Afrika Maszk felhelyezése - hatóidő 30- 45 perc

 - Amíg szárad a maszk a következők közül választhatsz:

   talpmasszázs, kézmasszázs, Kínai fejmasszázs, meridián tisztítás és töltés

- A maszk lemosása és peelingezés 

- Mezoterápiás hatóanyagok bejuttatása  bőrbe a bőrtípusnak megfelelően

- Izom stimuláció, lifting a Lux Star készülékkel

- Akupresszúrás arcmasszázs

- + Relaxáló arc, nyak, dekoltázs masszázs

Afrika Maszk Mezoterápiával - 14.500 Ft helyett - 9 000 Ft - 2 órás kezelés

Kúrában 5 alkalmas kezelés  40 000 Ft / kéthetente 1x 

Fenntartó kezelés havonta 1x + 1db pakolás otthonra-3.500 Ft


 GIGI  RÁNCTALANÍTÓ, MÉLY HIDRATÁLÓ ALGÁVAL - 1 és 2 órás kezelés

BIOPLAZMA TERMÉKCSALÁDTökéletes Bőrmegújító Rendszer - vízhiányos, száraz, kombinált bőrökre

A GIGI Bioplazma egy különleges bőrfiatalító, bőrmegújító, ránctalanító luxuskezelés

A Bioplazma termékek 5 különleges alga kivonatát tartalmazzák rengeteg aminosavval, vitaminnal, ásványi anyaggal.

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások.  Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, hosszabb regeneráló kényeztető kezelést vagy kezelési kúrát.

BIOPLAZMA Supreme Hidratáló Krém SPF 20 - fényvédő fartorral - 50ml lakossági kiszerelésben

A száraz, vízhiányos bőrre készült hidratáló krém hatása a bőrre:

- Luxus ránctalanító, - feszesítő, hidratáló, puhává, selymes tapintásúvá teszi a bőrt, javítja  bőr keringését, oxigén ellátását. Nyugtató hatása miatt egyenletesebb bőrszínt ad, eltünteti a kisebb foltokat egyenetlenségeket, sugárzóan fiatallá varázsolja a bőrt.  A BIOPAZMA Supreme Hidratáló krém teljes körű 20 faktoros fényvédelemmel látja el a bőrt. Az algákon kívül mélyhidratáló  hyaluronsavat, antioxidánst, E-vitamint tartalmaz.

BIOPLAZMA Supreme Hidratáló Krém SPF 17 - fényvédő faktorral - 50ml lakossági kiszerelésben

A zsíros, kombinált bőrre készült hidratáló krém hatása a bőrre:

- luxus ránctalanító, - regeneráló,-  feszesítő, - faggyúműködést szabályzó hidratáló krém.  A BIOPLAZMA Supreme Hidratáló krém zsíros, kombinált bőrre teljes körű 17 faktoros fényvédelemmel látja el a bőrt. Megszünteti a bőr olajos csillogását, mattítja a bőrt, csökkenti a pórusok méretét - az eredmény egy egyenletesebb simább, hidratáltabb, feszesebb bőr.  A Supreme Hidratáló krém javasolt ránckezelésre, pattanások, mitesszerek, fénylő arcbőrre, laza, dehidratált, rugalmatlan, pigmentált bőr kezelésére.

 A GIGI Kozmetikai Laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be a BIOPLAZMA termékcsaládjába

Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine - a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki